CELEBRITIES

Chiara Ferragni: Εμβολιάστηκε και τα είπε όλα για την πανδημία σε λίγες μόνο γραμμές


The Jennettes

2 Ιουνίου 2021

Chiara Ferragni: Εμβολιάστηκε και τα είπε όλα για την πανδημία σε λίγες μόνο γραμμές

Η μεγαλύτερη Ιταλίδα Influencer, η Chiara Ferragni μόλις εμβολιάστηκε.

«Μια τόσο συναισθηματική στιγμή που φαινόταν τόσο μακριά και τελικά έγινε: να κάνω την πρώτη μου δόση εμβολίου Covid. Περισσότερο από ένα χρόνο στην απομόνωση και τον φόβο, είμαι τόσο χαρούμενη που αυτό είναι το πρώτο βήμα προς μια φυσιολογική ζωή. Ας εμβολιαστούμε όλοι».

Αυτό ήταν το συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα της επιτυχημένης Chiara, μιας από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στην βιομηχανία της μόδας και των social media, μετά από τον εμβολιασμό της. Η 34χρονη Ιταλίδα κατάφερε και τα είπε όλα για την πανδημία μέσα σε λίγες μόνο γραμμές. Από τον φόβο που αισθανθήκαμε, την απομόνωση που περάσαμε, την ανακούφιση και την ελπίδα που ήρθε μαζί με το εμβόλιο ενάντια στον Covid-19.

Η ίδια μοιράστηκε το στιγμιότυπο στο Instagram, όπου οι εκατομμύρια ακόλουθοι της την αποθέωσαν. Στη φωτογραφία την βλέπουμε να φορά ένα λευκό αμάνικο top και κοσμήματα.

Λίγους μήνες μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, της κόρης της Vittoria, με τον Ιταλό rapper Fedez έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου.

Tον περασμένο Μάρτιο, όταν η πανδημία ξέσπασε στην Ευρώπη και η Ιταλία βίωνε μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της, ξεκίνησε η τεράστια καμπάνια της διάσημης Ιταλίδας Blogger, Chiara Ferragni και του καλλιτέχνη συντρόφου της Fedez να συγκεντρώσουν μέσα από την πλατφόρμα GoFundMe Fundraising χρήματα για να αγοραστούν νέα κρεβάτια και εξοπλισμό για το πανεπιστημιακό νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου.

Δείτε ακόμη: 14 διάσημοι που έκαναν το εμβόλιο κατά της Covid-19

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.