CELEBRITIES

Sienna Miller: O φωτογραφικός φακός την εντόπισε με τον νέο της σύντροφο λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της


The Jennettes

2 Ιουνίου 2021

Sienna Miller: O φωτογραφικός φακός την εντόπισε με τον νέο της σύντροφο λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογράφοι εντόπισαν την Sienna Miller να περπατά χέρι -χέρι με τον επιχειρηματία, Archie Keswick. Οι δυο τους μπορεί να ήταν καλοί φίλοι αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν άργησε να αναπτυχθεί κάτι ερωτικό μεταξύ τους. 

Η γοητευτική ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα της παρέα με τον νέο της σύντροφο και δείχνει πιο όμορφη από ποτέ. Η Miller φοράει ένα denim σορτς, μια λευκή μπλούζα και ένα πράσινο jacket και  περπατά κρατώντας το χέρι του Keswick. Μάλιστα ο νέος της σύντροφος το 2019 είχε μπει στη λίστα με τους 50 πιο περιζήτητους εργένηδες αλλά όπως φαίνεται τον κατέκτησε εκείνη.

Η φιλία του Keswick με την Sienna είχε ξεκινήσει πριν αρκετά χρόνια και μάλλον ήρθε η κατάλληλη στιγμή και στη ζωή των δυο ώστε να δημιουργήσουν μια όμορφη ερωτική σχέση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Η Miller τον Σεπτέμβρη του 2020 είχε χωρίσει με τον αρραβωνιαστικό της, Lucas Zwirner με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ήταν δική της η απόφαση να διαλύσει τον αρραβώνα τους.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.