CELEBRITIES

Η Sophie Turner γιορτάζει τον μήνα Υπερηφάνειας: «Ο χρόνος δεν είναι straight και ούτε εγώ είμαι»


The Jennettes

5 Ιουνίου 2021

Η Sophie Turner γιορτάζει τον μήνα Υπερηφάνειας: «Ο χρόνος δεν είναι straight και ούτε εγώ είμαι»
Η διάσημη ηθοποιός του «Game of Thrones» δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που ξάφνιασε τους fan της!

Η διάσημη ηθοποιός του «Game of Thrones» δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που ξάφνιασε τους fan της!

Η Sophie Turner γιορτάζει την κοινότητα LGBTQ - και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν έκανε κάποιος είδος αποκάλυψης σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις της.

Η 25χρονη ηθοποιός γιόρτασε το Pride Month με μια ανάρτηση στην ιστορία της στο Instagram, που έγραψε, «Είναι #pridemonth!», μαζί με πολλά αυτοκόλλητα με θέμα το Pride, όπως «Bi Pride», «Gay Pride», «Move, I am gay» και «Ο χρόνος δεν είναι straight και ούτε εγώ είμαι», μαζί με ένα ουράνιο τόξο.

Η δημοσίευση ώθησε τους θαυμαστές στο διαδίκτυο να μοιραστούν την υποστήριξή τους για αυτό που εικάζουν ότι είναι το «coming out» της Turner, δηλαδή η αποκάλυψή της ότι είναι bisexual.

Η Turner δεν σχολίασε ακόμη τις εικασίες σχετικά με τη σεξουαλικότητά της μετά τη δημοσίευση. 

Το 2019, η Βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε στο παρελθόν ρομαντικές εμπειρίες με γυναίκες και είπε ότι δεν την ελκύει μόνο το ένα φύλο. «Όλοι πειραματίζονται», είπε η Turner στο Rolling Stone. «Είναι μέρος της ενηλικίωσης. Αγαπώ τη ψυχή κάποιου, όχι το φύλο».

Ανεξάρτητα, σημείωσε ότι ο Joe Jonas, 31, είναι το άτομο με το οποίο ανυπομονεί να περάσει τη ζωή της. 

jenny.gr

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2019 σε μια οικεία, μυστική τελετή μετά τα Billboard Music Awards στο Λας Βέγκας, όπου τους πάντρεψε ένας σωσίας του Elvis Presley, πριν πραγματοποιήσουν μια μεγαλύτερη τελετή σχεδόν δύο μήνες αργότερα, στη Γαλλία.

Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί μαζί - την κόρη Willa, τώρα 10 μηνών - τον περασμένο Ιούλιο. 

Τον Μάιο, η Turner γιόρτασε την πρώτη της Ημέρα της Μητέρας στις ΗΠΑ ως νέα μητέρα. Σε ένα γλυκό αφιέρωμα, ο σύζυγός της μοιράστηκε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από την εποχή που ήταν έγκυος και την σύγχαιρε ως μητέρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas)

Τον Μάρτιο, η Turner γιόρτασε επίσης την Ημέρα της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο με μια γλυκιά δημοσίευση για το κοριτσάκι της σε μια ιστορία στο Instagram.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για τις δύο αγάπες της ζωής μου που με έκαναν μαμά. Ο @JoeJonas και το όμορφο κοριτσάκι μου», είπε η ηθοποιός. «Είναι η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ».

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.