CELEBRITIES

Bασίλισσα Ελισάβετ: Φύτεψε ένα συμβολικό τριαντάφυλλο προς τιμήν του πρίγκιπα Φιλίππου


The Jennettes

11 Ιουνίου 2021

Bασίλισσα Ελισάβετ: Φύτεψε ένα συμβολικό τριαντάφυλλο προς τιμήν του πρίγκιπα Φιλίππου
Bασίλισσα Ελισάβετ: Φύτεψε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο προς τιμήν του πρίγκιπα Φιλίππο

O θάνατος του πρίγκιπα Φιλίππου σκόρπισε το πένθος τόσο στο Παλάτι όσο και σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία. Χθες θα έκλεινε τα 100 και η βασίλισσα της Αγγλίας έκανε μια πολύ τρυφερή κίνηση για να τον τιμήσει. Η ίδια λοιπόν φύτεψε ένα  λουλούδι αφιερωμένο στον Δούκα του Εδιμβούργου, που μάλιστα φέρει το όνομά του. 

Είναι ένα πολύ όμορφο τριαντάφυλλο που λέγεται «Duke of Edinburgh» και φυτεύτηκε στο East Terrace Garden, και πλέον η Ελισάβετ μπορεί να το βλέπει από το δωμάτιό της.

Ο πρίγκιπας έφυγε από τη ζωή στις 9 Απριλίου, σε ηλικία 99 ετών αλλά σίγουρα η Ελισάβετ τιμά την μνήμη του και δεν τον ξεχνά. Αυτό το υπέροχο λουλούδι το παρέλαβε από τον Keith Weed, πρόεδρο του Royal Horticultural Society.

«Είναι υπέροχο», σχολίασε η βασίλισσα και είπε ότι η αφιέρωση είναι πολύ ευγενική. Ο Φίλιππος ήταν αυτός που έφτιαξε ξανά τα παρτέρια του Γουίνδσορ και αυτή η μικρή τελετή συμβολίζει πολλά για το Παλάτι.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε το Παλάτι στο Instagram:

Πηγή φωτογραφίας: Splash Ideal Images


Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.