CELEBRITIES

Katy Perry - Orlando Bloom: Απόδραση με τη νεογέννητη κόρη τους


The Jennettes

14 Ιουνίου 2021

Katy Perry - Orlando Bloom: Απόδραση με τη νεογέννητη κόρη τους
Katy Perry - Orlando Bloom: Απόδραση με τη νεογέννητη κόρη τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Orlando Bloom καθώς πριν από λίγoυς μήνες η αγαπημένη του, Katy Perry, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι με το όνομα Daisy Dove Bloom.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους ευτυχισμένους γονείς κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Βενετία ευδιάθετους και με casual look. Όπως θα διαπιστώσετε, ο ηθοποιός έχει ξετρελαθεί με την κόρη του και δεν την αφήνει λεπτό από την αγκαλιά του.

 Η Katy, 36 ετών, και ο Orlando, 44 ετών, μπήκαν με την  κόρη τους, την Daisy Dove, σε μια βάρκα και μάλιστα πέρασαν μέσα από τα κανάλια της Βενετίας της Ιταλίας, την Κυριακή (13 Ιουνίου).

Αυτό είναι το πρώτο παιδί που αποκτούν μαζί η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν στις 14 Φεβρουάριου του 2019. Ωστόσο ο ηθοποιός έχει ακόμη έναν γιο που γεννήθηκε το 2011 και είναι καρπός του έρωτά του από την πρώην σύζυγό του, Miranda Kerr.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία από τις διακοπές τους:

jenny.gr

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.