CELEBRITIES

Gigi Hadid: Αποκαλύπτει πώς θέλει να μεγαλώσει την κόρη της


The Jennettes

16 Ιουνίου 2021

Gigi Hadid: Αποκαλύπτει πώς θέλει να μεγαλώσει την κόρη της
Η Gigi Hadid μιλά για την ανατροφή της κόρης της

Η Gigi Hadid είναι μια σύγχρονη μητέρα. Το εντυπωσιακό μοντέλο με την επιτυχημένη καριέρα μίλησε για τον τρόπο που θέλει να μεγαλώσει το παιδί της.

Το supermodel, 26 ετών, και ο σύντροφός της και τραγουδιστής Zayn Malik καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό, την κόρη τους Khai, τον περασμένο Σεπτέμβριο, και σε νέα συνέντευξη της στο περιοδικό i-D' με τίτλο "THE NEW WORLDWi-DE ISSUE η Hadid εξηγεί την προσέγγισή της στην ανατροφή των παιδιών, ειδικά όταν πρόκειται για την ανατροφή ενός παιδιού-μιγά.

«Το σκεφτόμαστε και το συζητάμε πολύ ως σύντροφοι και είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά είναι επίσης κάτι που βιώσαμε για πρώτη φορά, γιατί και οι δύο γονείς μας είναι η δική του κληρονομιά», λέει. «Είμαστε η πρώτη γενιά αυτών των μικτών φυλών και αισθανόμαστε πως είμαστε η γέφυρα».

Η Gigi συνεχίζει, λέγοντας, «Αυτό δεν είναι κάτι που οι γονείς μου βίωσαν ή που μπορούν πραγματικά να με βοηθήσουν. Είναι κάτι που πάντα σκεφτόμουν, σε όλη μου τη ζωή».

«Σε ορισμένες καταστάσεις», συνεχίζει, «νιώθω ή με έχουν κάνει να νιώθω ότι είμαι πολύ λευκή για να αντέξω μέρος της αραβικής μου κληρονομιάς. Περνάς τη ζωή προσπαθώντας να καταλάβεις πού ταιριάζεις φυλετικά. Είναι αυτό που είμαι, ή αυτό που έχω, αρκετό για να κάνω αυτό που νιώθω ότι είναι σωστό»;

Σε ό,τι αφορα την μικρή Khai, η star του modeling δηλώνει: «νομίζω ότι η Khai θα μεγαλώσει αισθανόμενη τον τρόπο που μπορεί ή θέλει να είναι γέφυρα για τις διαφορετικές εθνικότητές της. Αλλά νομίζω ότι θα ήταν ωραίο να είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις και να δω τι σκέφτεται εκείνη».

Η Hadid είναι η κόρη του real-estate developer Mohamed Hadid, ο οποίος είναι παλαιστινιακής καταγωγής και της Yolanda Hadid, η οποία είναι Ολλανδο-Αμερικανή. Από την άλλη, ο Malik γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο μπαμπάς του είναι πακιστανικής καταγωγής και η μαμά του είναι μισή Ιρλανδέζα.

Δείτε ακόμη: 14 διάσημοι που έκαναν το εμβόλιο κατά της Covid-19

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.