CELEBRITIES

Matthew McConaughey: «Ήθελα να γίνω πατέρας από τα 8 μου χρόνια»


The Jennettes

17 Ιουνίου 2021

Matthew McConaughey: «Ήθελα να γίνω πατέρας από τα 8 μου χρόνια»
Ο Matthew McConaughey γνώριζε πως ήθελε να αποκτήσει παιδιά από πολύ μικρός!

Ο Matthew McConaughey γνώριζε πως ήθελε να αποκτήσει παιδιά από πολύ μικρός!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, 51 ετών, βρέθηκε με τον Tim McGraw στη ραδιοφωνική εκπομπή του τραγουδιστή, Beyond The Influence Radio, την Τετάρτη όπου μίλησε για την πατρότητα.

«Για μένα, ήταν το κίνητρο να συνεχίσω, αλλά ελπίζω να μπορέσω ίσως να το εξελίξω και να το βελτιώσω. Ήμουν οκτώ χρονών όταν το συνειδητοποίησα. Ήθελα να γίνω πατέρας», είπε ο McConaughey

«Θυμάμαι τι με έκανε να σκέφτομαι έτσι. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ ευγενικός και με σύστηνε συνέχεια στους φίλους του». Συνέχισε, «Οπότε είμαι οκτώ χρονών και κάνω χειραψία, λέγοντας τους, "Χαίρομαι που σε γνωρίζω, κύριε"».

Εκείνη τη στιγμή, με το οκτάχρονο μυαλό μου, σκέφτηκα: "Ο κοινός παρονομαστής για όλους αυτούς τους άνδρες που λέω "κυρίους" είναι ότι είναι πατέρες».

jenny.gr

«Θυμάμαι να σκέφτομαι ότι τότε τα καταφέρνεις στη ζωή. Τότε γίνεσαι "κύριος". Αυτό είναι η επιτυχία», πρόσθεσε. «Το κατάλαβα τότε και μέχρι σήμερα δεν έχω αλλάξει γνώμη».

Ο McConaughey έχει τρία παιδιά με τη σύζυγό του, Camila Alves McConaughey: Τους γιους Levi, 12 ετών, και Livingston, 8 ετών, και τη Vida, 11 ετών.

Τον Οκτώβριο, ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι τα παιδιά του είχαν «αυξήσει τα χόμπι τους, τα δημιουργικά πράγματα και τα μέρη του εαυτού τους, που δεν νομίζω ότι θα είχαν ξεκινήσει καν αν επέστρεφαν στο σχολείο» κατά τη διάρκεια του lockdown της COVID-19.

«Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτής της καραντίνας είναι ότι αναγκάστηκαν να είναι πιο αυτάρκη», είπε. «Αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν το δρόμο τους, βγαλμένο από την πλήξη τους».

Δείτε ακόμη: 25 Celebrities που έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να κάνουν παιδιά

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.