CELEBRITIES

«Σαν αντικείμενο»: Η Scarlett Johansson για τη σεξουαλικοποίηση του ρόλου της στο Iron Man 2


The Jennettes

17 Ιουνίου 2021

«Σαν αντικείμενο»: Η Scarlett Johansson για τη σεξουαλικοποίηση του ρόλου της στο Iron Man 2
«Μιλούν για εκείνη σαν να είναι, ιδιοκτησία, αντικείμενο – σαν να είναι ένα κομμάτι κρέας, βασικά». «Ίσως τότε να το πήρα σαν κοπλιμέντο. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Επειδή ο τρόπος σκέψης μου ήταν διαφορετικός. Η αξία που μου έδινα μετριόταν με τέτοιου είδους σχόλια αλλά, όπως συμβαίνει σε πολλές γυναίκες, πατάς στα πόδια σου και καταλαβαίνεις ποια πραγματικά είσαι».

H Scarlett Johansson μίλησε για τη σεξουαλικοποίηση της Black Widow, του χαρακτήρα που υποδύθηκε για πρώτη φορά το 2010, στην ταινία Iron Man 2. 

«Ενώ ήταν μία ιδιαίτερα διασκεδαστική ταινία, πέρασα καλά και είχαμε πολλές ωραίες στιγμές, ο χαρακτήρας σεξουαλικοποιήθηκε τόσο, κατάλαβες;», είπε στο Collider. «Μιλούν για εκείνη σαν να είναι, ιδιοκτησία, αντικείμενο – σαν να είναι ένα κομμάτι κρέας, βασικά».
«Ίσως τότε να το πήρα σαν κοπλιμέντο. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Επειδή ο τρόπος σκέψης μου ήταν διαφορετικός. Η αξία που μου έδινα μετριόταν με τέτοιου είδους σχόλια αλλά, όπως συμβαίνει σε πολλές γυναίκες, πατάς στα πόδια σου και καταλαβαίνεις ποια πραγματικά είσαι»
.

«Τα νέα κορίτσια λαμβάνουν ένα πολύ πιο θετικό μήνυμα», πρόσθεσε η ηθοποιός, τονίζοντας πως «είναι απίστευτο το ότι είμαι μέρος αυτής της αλλαγής και μπόρεσα να περάσω στην απέναντι όχθη».

Η Scarlett Johansson δήλωσε ευτυχισμένη που η Black Widow αντιμετωπίζεται διαφορετικά στη νέα ταινία, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τη Florence Pugh. «Είμαι μαμά και η ζωή μου είναι διαφορετική. Προφανώς, έχουν περάσει 10 χρόνια και τα πράγματα είναι διαφορετικά, έχω μία πιο ώριμη κατανόηση του εαυτού μου. Ως γυναίκα, είμαι σε ένα άλλο μέρος στη ζωή μου».

 

Δείτε ακόμη:


 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.