CELEBRITIES

Η Halle Berry στέλνει ένα δυνατό μήνυμα κατά του σεξισμού με ένα video που ο γιος της φοράει τακούνια


The Jennettes

1 Φεβρουαρίου 2021

Η Halle Berry στέλνει ένα δυνατό μήνυμα κατά του σεξισμού με ένα video που ο γιος της φοράει τακούνια

Η Halle Berry ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που της αρέσει να χρησιμοποιεί στα social media, όχι μόνο για τη δική της προβολή, αλλά και για να περάσει κάποια πολύ σημαντικά μηνύματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για το ρατσιμό που έχει δεχθεί εξαιτίας του φύλου της ή του χρώματος του δέρματος αλλά πάντα θέλει να επισημαίνει τέτοια φαινόμενα ώστε να εξαλείφονται.

Πρόσφατα μάλιστα αποφάσισε να κάνει ένα challenge στον 7χρονο γιο της, Oliver Martinez που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Maceo Martinez. H ίδια αποκάλυψε ότι έχει κάνει πολλές συζητήσεις με τον γιο της για τις διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα. Θέλησε με έναν πιο έμπρακτο τρόπο να τον κάνει να νιώσει όπως αισθάνονται οι γυναίκες και έτσι του έδωσε να φορέσει ένα ζευγάρι ψηλές μπότες με τακούνι και στην κυριολεξία τον έβαλε στα "παπούτσια των γυναικών". 

Οι θαυμαστές της λάτρεψαν αυτό το τόσο έξυπνο challenge και δεν σταμάτησαν να γράφουν πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να μαθαίνουν από μικρά να αγαπούν και τα δύο φύλα.

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.