UPDATE #NOW

Η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε νέα θέση εργασίας μέσω LinkedIn


The Jennettes

1 Φεβρουαρίου 2021

Η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε νέα θέση εργασίας μέσω LinkedIn

Η Βασίλισσα Ελισάβετ προσλαμβάνει ένα νέο άτομο για την κύρια οικεία της στο Λονδίνο, το παλάτι του Buckingham και μάλιστα την ανάρτησε και στο LinkedIn!

Εάν επιθυμείτε να μάθετε ποια είναι τα απαιτούμενα προσόντα για να δουλέψετε για τη Βασιλική Οικογένεια, τότε αυτή είναι η ευκαιρία! Η αγγελία εργασίας δημοσιεύτηκε από το The Royal Household στη δημοφιλή ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας LinkedIn και αναφέρεται ως «Senior Υπάλληλος Επικοινωνίας», εξηγώντας ότι ο τυχερός υποψήφιος θα είναι «προπορευόμενος στην ανάπτυξη του εξωτερικού μας διαδικτύου και της παρουσίας των κοινωνικών μέσων».

Εκτός από τους δημόσιους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Παλατιού, θα πρέπει να δημιουργούν δημοσιεύσεις και βίντεο για να ενημερώνουν όλο το προσωπικό τις τελευταίες εξελίξεις στη Βασιλική Κατοικία. Το Παλάτι Buckingham αναζητά άμεσα έναν μόνιμο εργαζόμενο για να εργάζεται 37,5 ώρες την εβδομάδα. 

Η θέση εργασίας έρχεται οκτώ μήνες αφότου περίπου 380 υπάλληλοι που είχαν προσληφθεί ως οδηγοί για να βοηθήσουν το προσωπικό για την ετήσια θερινή έκθεση του παλατιού, απολύθηκαν εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, πριν καν αρχίσουν να εργάζονται.

Το άτομο που προσλαμβάνεται, πρέπει να είναι «μορφωμένο σε επίπεδο πτυχίου, με κάποια εμπειρία εσωτερικής ή υπαλληλικής επικοινωνίας», ενώ ο μισθός θα κυμαίνεται σε 27.000 λίρες τον χρόνο. «Δουλεύοντας ως μέλος της επαγγελματικής και υποστηρικτικής ομάδας HR, θα υποστηρίξετε όλες τις πτυχές της επικοινωνίας των υπαλλήλων μας και θα συμμετάσχετε σε μια ενδιαφέρουσα και σημαντική στιγμή», αναφέρει η αγγελία.

«Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είμαστε εξίσου εστιασμένοι στο εξωτερικό μας κοινό, εξηγώντας ποιοι είμαστε και το έργο που κάνουμε προκειμένου να προσελκύσουμε μελλοντικά ταλέντα. Και ως πρεσβευτής για τις προσλήψεις μας, θα οδηγήσετε στην ανάπτυξη της εξωτερικής παρουσίας μας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», προσθέτει η λίστα για τη θέση, για την οποία οι διαχειριστές θα δέχονται αιτήσεις έως τις 7 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το The Royal Household, το παλάτι προσλαμβάνει επί του παρόντος και άλλες τέσσερις θέσεις: έναν βοηθό σχεδιασμού και ανάπτυξης, έναν χρηματοοικονομικό αναλυτή λιανικής, έναν υπεύθυνο αποθήκης και έναν σύμβουλο ψηφιακής μάθησης.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr