CELEBRITIES

Scarlett Johansson: Η απίστευτη φάρσα από τον σύζυγό της στα MTV Awards


The Jennettes

17 Μαΐου 2021

Scarlett Johansson: Η απίστευτη φάρσα από τον σύζυγό της στα MTV Awards
Χθες, πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία MTV Awards και παρά τη συνεχιζόμενη πανδημία, οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από την βραδιά. Η Scarlett Johansson αποδέχθηκε το Βραβείο Generation για τον εορτασμό της συνεισφοράς της στην βιομηχανία του κινηματογράφου, όμως ο σύζυγός της, της ετοίμασε μια απίστευτη φάρσα!

Χθες, πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία MTV Awards και παρά τη συνεχιζόμενη πανδημία, οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από την βραδιά. Η Scarlett Johansson αποδέχθηκε το βραβείο Generation για τον εορτασμό της συνεισφοράς της στην βιομηχανία του κινηματογράφου, όμως ο σύζυγός της, της ετοίμασε μια απίστευτη φάρσα!

Η ηθοποιός του Black Widow, 36 ετών, αποδέχθηκε την τιμή του Generation Award στα MTV Movie & TV Awards την Κυριακή, προς εορτασμό της σχεδόν τριών δεκαετιών καριέρας της στη βιομηχανία του κινηματογράφου. 

Στη μέση της ομιλίας αποδοχής της Johansson, ο Jost, 38 ετών, διέκοψε ρίχνοντας πράσινη λάσπη στο κεφάλι της - μια φάρσα που έγινε γνωστή από τα βραβεία Nickelodeon.

«Αυτό το βραβείο έγινε πραγματικότητα από όλους εσάς», λέει στους θαυμαστές της, ενώ εμφανίστηκε διαδικτυακά από το σπίτι, «και γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό για μένα». Η Johansson άρχισε να παρουσιάζει ένα κλιπ από το Black Widow όταν η πράσινη λάσπη έπεσε ξαφνικά στο κεφάλι της.

Η ηθοποιός άρχισε να φωνάζει, ενώ ο Jost με ένα χαμόγελο λέει: «MTV! Λερωθήκατε!». Τότε η Johansson του είπε ότι δεν είναι η σωστή τελετή και «Αυτό είναι από το Nickelodeon!».

«Λυπάμαι πολύ», λέει ο αστέρας του Saturday Night Live, ο οποίος παντρεύτηκε με την Johansson τον Οκτώβριο. «Θα σου φέρω μια πετσέτα... Σ' αγαπώ».

Η Johansson έγινε μέλος μιας μακράς λίστας από ηθοποιούς που έχουν τιμηθεί από τα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Sandra Bullock, Adam Sandler, Reese Witherspoon, Jim Carrey, Will Smith, Robert Downey Jr. και Chris Pratt.

«Το πολυπόθητο 'Generation Award' γιορτάζει τους αγαπημένους ηθοποιούς, των οποίων οι ποικίλες συνεισφορές τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση, τους έχουν μετατρέψει σε μεγάλα ονόματα», δήλωσε το MTV όταν ανακοίνωσε την Johansson ως αποδέκτη του βραβείου για το 2021.

Η ηθοποιός πήρε στο σπίτι το πρώτο της χρυσό ποπ-κορν άγαλμα το 2013, για το ρόλο της ως Natasha Romanoff / Black Widow στο The Avengers και έχει προταθεί για πολλά βραβεία MTV Movie, όπως το καλύτερο φιλί, καλύτερη γυναικεία ερμηνεία και καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη γυναίκα.

Δείτε ακόμη: H Scarlett Johansson δίνει ιδέες για τα ωραιότερα hairstyles

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.