CELEBRITIES

Meadow Walker: Η κόρη του Paul Walker τιμά τον πατέρα της στην πρεμιέρα του νέου «Fast and Furious»


The Jennettes

21 Ιουνίου 2021

Meadow Walker: Η κόρη του Paul Walker τιμά τον πατέρα της στην πρεμιέρα του νέου «Fast and Furious»
Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το θάνατο του Paul Walker, ενός εκ των πρωταγωνιστών του franchise δράσης «Fast and Furious», η κόρη του, Meadow Walker, παρακολούθησε την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας την Παρασκευή το βράδυ αποτίνοντας φόρο τιμής στον πατέρα της. 

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το θάνατο του Paul Walker, ενός εκ των πρωταγωνιστών του franchise δράσης «Fast and Furious», η κόρη του, Meadow Walker, παρακολούθησε την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας την Παρασκευή το βράδυ αποτίνοντας φόρο τιμής στον πατέρα της. 

Η 22χρονη τίμησε τον πατέρα της μαζί με το καστ και το συνεργείο της ταινίας κατά την κυκλοφορία της τελευταίας συνέχειας, «F9», στο Λος Άντζελες. Το μοντέλο, που τακτικά αποτίει φόρο τιμής στον αείμνηστο μπαμπά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα μαύρο φόρεμα Saint Laurent.

Πριν από την εκδήλωση, η Walker μοιράστηκε μια φωτογραφία της που στέκεται σε έναν τοίχο έτοιμη για την πρεμιέρα γράφοντας στην λεζάντα, «Πάμε».

Από τότε που ο Walker πέθανε σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα το 2013 σε ηλικία 40 ετών, το cast και το συνεργείο του «Fast and Furious» έχουν αγκαλιάσει την κόρη του ως δική τους και έχουν κάνει αποστολή τους να διατηρήσουν τη μνήμη του αείμνηστου ηθοποιού ζωντανή. 

Η Jordana Brewster, η οποία έπαιζε την αγαπημένη του Walker σε πολλές ταινίες «Fast and Furious», μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία χαιρετούσε τη Meadow στον κινηματογράφο της πρεμιέρας. «Οικογένεια για πάντα», ήταν ο τίτλος της δημοσίευσης με την Meadow, η οποία αργότερα σχολίασε στην εικόνα, «Σ’αγαπώ» με πολλά emoji καρδιάς.

Ο Vin Diesel, ο οποίος είχε ένα βαθύ δέσιμο με τον Walker και είναι ο νονός της Meadow, τίμησε επίσης τον αείμνηστο ηθοποιό την ημέρα της εκδήλωσης. «Στον δρόμο για την πρεμιέρα ... θα είσαι εκεί με το πνεύμα σου», έγραψε σε μια φωτογραφία του εαυτού του και του Walker από την πρεμιέρα «Fast Five» το 2011 με τη λέξη «πάντα» γραμμένη πάνω στο post.

Ο Diesel μίλησε για την αγάπη του για τη Meadow όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας στο «Extra» νωρίτερα αυτό το μήνα ότι το να τη βλέπει μαζί με την κόρη του Pauline, την οποία ονόμασε από τον Walker, είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα.

«Με φροντίζει πολύ. … Είναι το πρώτο άτομο την Ημέρα του Πατέρα που μου εύχεται «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα». Υπάρχουν στιγμές που την βλέπω να παίζει με την Pauline και με πονά τόσο βαθιά γιατί μπορώ να φανταστώ τι σκέφτεται ο αδερφός μου όταν το βλέπει. … Νιώθω πολύ προστατευτικός. Πηγαίνει πέρα από την ταινία. Ολόκληρο το νόημα των ταινιών «Fast and Furious» είναι η ιδέα ότι η αδελφότητα μπορεί να δημιουργηθεί με δεσμούς και όχι απαραίτητα με αίμα», πρόσθεσε ο Diesel.

Η Meadow, καθώς και τα δύο αδέλφια του Walker, Cody και Caleb, περνούσαν συνεχώς χρόνο στο σετ της τελευταίας ταινίας, σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη του Ludacris, ο οποίος εξήγησε ότι το cast σκέφτεται πάντα τρόπους για το πώς μπορεί να ενσωματωθεί η κληρονομιά του. 

Όσο για το αν η Meadow θα συμμετάσχει στο franchise «Fast and Furious» μια μέρα, ο Diesel απάντησε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα όσον αφορά το μέλλον.
 

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.