Η Michelle Pfeiffer μοιράστηκε μαζί μας μία σπάνια φωτογραφία της κόρης της

The Jennettes
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Η κόρη της Michelle Pfeiffer, Claudia Rose, έχει μεγαλώσει πια και η διάσημη ηθοποιός μας χάρισε ένα τρυφερό στιγμιότυπο μαζί της. Η Pfeiffer, η οποία μαζί με τον σύζυγό της και δημιουργό των Big Little Lies, David E. Kelley, υιοθέτησαν την Claudia όταν γεννήθηκε, μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της εντυπωσιακής κόρης της στο Instagram. 

Η Pfeiffer δημοσίευσε τη γλυκιά selfie γράφοντας, «Έξω στην πόλη με το κορίτσι μου ❤️». Φαίνεται ότι το ζευγάρι πέρασε την ημέρα μαζί σε ένα ραντεβού μητέρας-κόρης, στο οποίο φαίνεται ότι διασκέδασαν πολύ. 

Η Pfeiffer ήταν πάντα προσεκτική με τα φώτα της δημοσιότητας και ιδιαίτερα προστατευτική με τον σύζυγο και την κόρη της την οποία κρατούσε μακριά από τους προβολείς, μη θέλοντας να την καταδικάσει σε μια ζωή στο προσκήνιο. Τώρα όμως που είναι 28 ετών, έχει την συγκατάθεσή της ώστε να μοιραστεί γεμάτη ενθουσιασμό μια φωτογραφία από την ημέρα που πέρασαν μαζί.

Η Pfeiffer ανήκει στις διασημότητες που μίλησαν ανοιχτά για το πώς η υιοθεσία άλλαξε τη ζωή τους. Η ίδια υποσχέθηκε να μην αναγκάσει τα υιοθετημένα παιδιά της να ζήσουν μία ζωή μπροστά στα φλας των φωτογράφων του Hollywood μαζί με εκείνη και το τήρησε πιστά ενώ μεγάλωναν.  

Δείτε ακόμη: H επιστροφή της Michelle Pfeiffer στο κόκκινο χαλί απέδειξε πως η αναμονή άξιζε

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits