CELEBRITIES

Cristiano Ronaldo: Μόλις «έσπασε» ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ


The Jennettes

22 Ιουνίου 2021

Cristiano Ronaldo: Μόλις «έσπασε» ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ
Η ESPN FC σημείωσε την Παρασκευή ότι ο Ronaldo έγινε το πρώτο άτομο στον κόσμο που έφτασε τους 300 εκατομμύρια followers του Instagram!

Εκτός από το ότι είναι ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Πορτογάλος Cristiano Ronaldo, είναι πλέον ο αναμφισβήτητος «βασιλιάς του Instagram».

Η ESPN FC σημείωσε την Παρασκευή ότι ο Ronaldo έγινε το πρώτο άτομο στον κόσμο που έφτασε τους 300 εκατομμύρια followers του Instagram!

Ο Ronaldo έχει μια μακρά λίστα από επιτεύγματα και ρεκόρ στην καριέρα του, έχοντας επίσης 106 συνολικά γκολ για την Πορτογαλία. Ακολουθεί μόνο ακριβώς μετά τον Ali Daei του Ιράν με 109 γκολ για τα περισσότερα διεθνή γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου των ανδρών.

Η Πορτογαλία έχει κάνει μια καλή αρχή, με 3-0 έναντι της Ουγγαρίας (με τα 2 γκολ να είναι του Ronaldo!) και δίνοντας «μάχη» απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης, τη Γερμανία, όπου η ομάδα του ηττήθηκε 2-4.

Με τον Ronaldo να πρωτοστατεί, η Πορτογαλία κέρδισε το Euro 2016 και έχει την ευκαιρία να επαναλάβει αν συνεχίσει να αποδίδει τη φήμη του ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του παιχνιδιού.

jenny.gr

Ο Ronaldo βρίσκεται τώρα πίσω από τον λογαριασμό του ίδιου του Instagram (ο οποίος, μέχρι στιγμής, διαθέτει 398 εκατομμύρια followers) και πολύ πιο μπροστά από τους πλησιέστερους ανταγωνιστές του: Dwayne Johnson (247 εκατ.), Ariana Grande (244 εκατ.) και Kylie Jenner (242 εκατ.).

Ενώ ορισμένες αναφορές, περίπου τη στιγμή που ο Ronaldo πέρασε τους 200 εκατ. ακόλουθους, πρότειναν ότι περίπου το ένα τέταρτο θα μπορούσε να είναι ψεύτικοι λογαριασμοί, η εξαιρετική επιτυχία του στην πλατφόρμα - καθώς και αυτή των τριών διασημοτήτων που βρίσκονται πιο κοντά στη θέση του- επισημαίνει την φόρμουλα για τη ν τόση δημοτικότητα στην κοινωνική πλατφόρμα. 

Με λίγα λόγια, δηλαδή: Μια ποικιλόμορφη βάση θαυμαστών, ένα χαμηλών τόνων προφίλ και ένας βαθμός απόκρυψης από το κοινό.

jenny.gr

Ο Ronaldo - όπως ο Johnson, η Grande και η Jenner- έχει ένα κοινό που ξεπερνά τα επαγγελματικά του επιτεύγματα. Οι ποικίλες εμπορικές του σχέσεις, τα καλά τεκμηριωμένα ενδιαφέροντα για τα παιχνίδια και οι «καυτές» ρομαντικές του σχέσεις από την Kim Kardiashian έως την Irina Shayk, έχουν προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα ακολούθων, πολύ πέρα ​​από αυτό των περισσότερων ποδοσφαιριστών (ακόμη και ο μεγαλύτερος αντίπαλος του, Lionel Messi, απέχει πολύ με 220 εκατ. ακολούθους). 

Ο καθένας, από τους λάτρεις των σπορ, έως εκείνους που θέλουν να γνωρίζουν όλα τα κουτσομπολιά, έχει λόγο να τον ακολουθήσει.

Τα νέα για το κοινωνικό ορόσημο του διάσημου ποδοσφαιριστή έρχονται ενώ αντιμετωπίζει αγωγή από την Αμερικανίδα Kathryn Mayorga, η οποία κατηγόρησε τον Ronaldo ότι τη βίασε το 2009 σε ένα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας και έθεσε αποζημίωση στα 56 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Mirror.

Οι εισαγγελείς του Λας Βέγκας ανακοίνωσαν τον Ιούλιο του 2019 ότι ο Ronaldi δεν θα αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες στην υπόθεση.

Δείτε ακόμη: Οι celebrities με τους περισσότερους followers στο Ιnstagram αυτή τη στιγμή

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.