UPDATE #NOW

Δεκάδες χιλιάδες άτομα μαζεύουν υπογραφές για να μείνει ο Jeff Bezos για πάντα στο διάστημα


The Jennettes

22 Ιουνίου 2021

Δεκάδες χιλιάδες άτομα μαζεύουν υπογραφές για να μείνει ο Jeff Bezos για πάντα στο διάστημα
Στις 20 Ιουλίου – λιγότερο από έναν μήνα μακριά – ο Jeff Bezos θα πετάξει στο διάστημα. Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η είδηση αυτή, δεκάδες χιλιάδες άτομα συγκεντρώνουν υπογραφές για έναν ιδιαίτερο λόγο: Θέλουν να τον κρατήσουν για πάντα μακριά από τη Γη!

Στις 20 Ιουλίου – λιγότερο από έναν μήνα μακριά – ο Jeff Bezos θα πετάξει στο διάστημα. Μαζί του, ο αδελφός του Mark, o νικητής δημοπρασίας που, όπως φαίνεται, είναι έτοιμος να διαθέσει 28 εκατομμύρια δολάρια, κι ένα ακόμη άτομο, θα επιβιβαστούν σε ένα σκάφος για ένα ταξίδι που θα διαρκέσει 11 μόνο λεπτά.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η είδηση αυτή, δεκάδες χιλιάδες άτομα συγκεντρώνουν υπογραφές για έναν ιδιαίτερο λόγο: Θέλουν να τον κρατήσουν για πάντα μακριά από τη Γη! Με όνομα «Μην επιτρέψετε στον Jeff Bezos να επιστρέψει» και περιγραφή «οι δισεκατομμυριούχοι δε θα έπρεπε να υπάρχουν… ούτε στη Γη, ούτε στο διάστημα, αλλά αν επιλέξουν το δεύτερο, ας μείνουν εκεί», πρόκειται για μία προσπάθεια στην οποία έχουν συμμετάσει μέχρι στιγμής σχεδόν 73 χιλιάδες άτομα. Στόχος, οι 75 χιλιάδες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Ο Bezos, ωστόσο, δεν πτοείται.

«Αν δεις τη Γη από το διάστημα, αυτό σε αλλάζει. Αλλάζει τη σχέση σου με τον πλανήτη, με την ανθρωπότητα. Είναι μία Γη», είπε σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr