CELEBRITIES

«Αξίζω να έχω μία ζωή»: H Britney Spears μίλησε και είπε αυτό που κανείς δεν ήθελε να ακούσει


Στεφανία Παπαδημητρίου

24 Ιουνίου 2021

«Αξίζω να έχω μία ζωή»: H Britney Spears μίλησε και είπε αυτό που κανείς δεν ήθελε να ακούσει
Ξεκίνησε ως παιδί θαύμα, μεγάλωσε μπροστά από τις κάμερες, την είδαμε να φτάνει στο απόγειο της καριέρας της και να καταρρέει. Από το 2007, όταν δημόσια κατέρρευσε, ξύρισε το κεφάλι της και ξέσπασε κατά των paparazzi, η ζωή της παρέμενε μυστήριο. Τώρα, η σταρ επιβεβαίωσε το χειρότερο δυνατό σενάριο. Περιέγραψε τα τελευταία 13 χρόνια ως «κακοποιητικά».

H Britney Spears μίλησε. Και κανείς δεν ήταν έτοιμος να ακούσει όσα είχε να πει. 

Ξεκίνησε ως παιδί θαύμα, μεγάλωσε μπροστά από τις κάμερες, την είδαμε να φτάνει στο απόγειο της καριέρας της και να καταρρέει. Από το 2007, όταν δημόσια κατέρρευσε, ξύρισε το κεφάλι της και ξέσπασε κατά των paparazzi, η ζωή της παρέμενε μυστήριο. Οι θεωρίες ήταν πολλές, πολλοί ήθελαν τον πατέρα της – ο οποίος είχε αναλάβει και την κηδεμονία της – να την εκμεταλλεύεται. Τώρα, η σταρ επιβεβαίωσε το χειρότερο δυνατό σενάριο. Περιέγραψε τα τελευταία 13 χρόνια ως «κακοποιητικά».

«Αυτή η κηδεμονία μού κάνει περισσότερο κακό παρά καλό», είπε στο δικαστήριο του Los Angeles το απόγευμα της Τετάρτης. «Αξίζω να έχω μία ζωή».

Ο πατέρας της, Jamie Spears, διατηρούσε τον πλήρη έλεγχο στην περιουσία, την καριέρα, την ιατρική περίθαλψη και κάθε άλλο τομέα της προσωπικής της ζωής. Με τη μαρτυρία της, η 39χρονη σήμερα Britney ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων εναντίον του, ενισχύοντας το παγκόσμιο κίνημα που έχει ξεσπάσει για την «απελευθέρωσή» της. 

Το δικαίωμα στη μητρότητα

Η καλλιτέχνις, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών από τον πρώτο της γάμο, δήλωσε πως επιθυμεί να της αφαιρεθεί το σπιράλ που είχε τοποθετηθεί από γυναικολόγο, όμως οι κηδεμόνες της δεν το επιτρέπουν. «Θέλω να μπορώ να παντρευτώ και να κάνω μωρό», είπε. «Μου είπαν πως τώρα δεν μπορώ να παντρευτώ, ούτε να αποκτήσω παιδί». Εξήγησε ότι της απαγορεύουν να δει φίλους που ζουν μόλις λεπτά μακριά από το σπίτι της, ενώ ο σύντροφός της δεν μπορεί να την πάρει με το αυτοκίνητό του.

Η φαρμακευτική αγωγή

Η Britney Spears προχώρησε σε μία σειρά ανατριχιαστικών αποκαλύψεων. Δεν είχε τον έλεγχο του σώματός της, της υγείας της, των γιατρών που την παρακολουθούσαν. Της χορηγούσαν ψυχοφάρμακα, όπως λίθιο, παρά τη θέλησή της. «Ένιωθα μεθυσμένη. Δεν μπορούσα να κάνω ούτε μία συζήτηση με τη μαμά ή τον μπαμπά μου για τίποτα», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ενώ τόνισε ότι η οικογένειά της στάθηκε απέναντί της. «Δεν έκαναν τίποτα».

Τώρα, θέλει να κάνει ψυχοθεραπεία σπίτι της, αλλά την αναγκάζουν να παρευρίσκεται σε μέρη γεμάτα φωτογράφους.

Οι υποχρεωτικές συναυλίες

Η τραγουδίστρια υποστήριξε ότι την απείλησαν με μήνυση το 2018, σε περίπτωση που δεν έδινε τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει. Οι managers της έλεγαν ψέματα στους ψυχολόγους που την παρακολουθούσαν, την κατηγορούσαν πως δεν ακολουθεί την αγωγή της. «Ήταν τρομακτικό», είπε. «Το μόνο που μπορώ να παρομοιάσω με αυτό είναι το sex trafficking… Οι άνθρωποι που μου το έκαναν αυτό δεν πρέπει να ξεφύγουν έτσι εύκολα… Δεν είμαι εδώ για να γίνω σκλάβα κανενός. Μπορώ να πω όχι σε μία χορευτική φιγούρα».

Ο χειριστικός πατέρας

Οι υποστηρικτές του κινήματος #FreeBritney μίλησαν πολλές φορές για τον Jamie Spears. Τώρα, η Britney επιβεβαίωσε τα πάντα. «Λάτρευε να ελέγχει και να πληγώνει την ίδια του την κόρη, 100.000%», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι την ανάγκασε να κάνει αποτοξίνωση παρότι η ίδια δεν ήθελε και να πληρώσει 60 χιλιάδες δολάρια. «Έκλαιγα στο τηλέφωνο για μία ώρα και απόλαυσε κάθε λεπτό». «Όλα όσα μου συνέβησαν, είχαν την έγκριση του πατέρα μου».

«Έλεγα ψέματα σε ολόκληρο τον κόσμο, πως είμαι καλά και χαρούμενη», είπε. «Δεν μπορούσα να πω τίποτα… Έχω δικαίωμα να χρησιμοποιώ τη φωνή μου».

Η Britney Spears φοβόταν να μιλήσει. Ήταν σίγουρη πως δε θα την πίστευε κανείς. Τώρα, ήρθε η ώρα να δικαιωθεί.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμα:


 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr