CELEBRITIES

H Gigi Hadid αποκάλυψε ποιο είναι το καλύτερο πράγμα του να είναι μητέρα


The Jennettes

24 Ιουνίου 2021

H Gigi Hadid αποκάλυψε ποιο είναι το καλύτερο πράγμα του να είναι μητέρα
Η Gigi Hadid αποκάλυψε αυτήν την εβδομάδα ότι «τα μικρά πράγματα» είναι το «αποκορύφωμα» του να είναι νέα μητέρα της κόρη της, Khai.

Η Gigi Hadid αποκάλυψε αυτήν την εβδομάδα ότι «τα μικρά πράγματα» είναι το «αποκορύφωμα» του να είναι νέα μητέρα της κόρη της, Khai.

Το 26χρονο supermodel καλωσόρισε το πρώτο της παιδί τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον τραγουδιστή Zayn Malik, πρώην μέλος των One Direction.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εκδήλωσης για αρώματα της εταιρείας Ralph Lauren στη Νέα Υόρκη, μίλησε στο Access για τις στιγμές που λατρεύει με το μωρό της. «Το αποκορύφωμα θα έλεγα ότι είναι τα μικρά πράγματα, το να την βλέπω απλά να μαθαίνει κάτι νέο καθημερινά», δήλωσε.

Η Gigi Hadid, της οποίας τα βήματα στο modeling ακολούθησε και η μικρή της αδερφή, Bella, εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά την άφιξή της στο event. Οι ενδυματολογικές της επιλογές περιλάμβαναν, μια στενή μαύρη μπλούζα από παγιέτες με έναν ώμο, ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι με ζώνη και ψηλοτάκουνες, μαύρες μπότες. 

Ο Zayn και η Gigi περίμεναν αρκετούς μήνες μετά τη γέννηση της Khai για να ανακοινώσουν το όνομά της και δεν έχουν δείξει ακόμη το πρόσωπό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Μια πηγή είπε στο TMZ τον Ιανουάριο, ότι η Khai πήρε το όνομά της προς τιμήν της γιαγιάς της Gigi από τη μεριά του μπαμπά της, της Khairiah, που πέθανε το 2008.

Την περασμένη Κυριακή, γιόρτασε την πρώτη Ημέρα του Πατέρα του συντρόφου της με μια συγκινητική φωτογραφία μπαμπά και κόρης, στην οποία ο Zayn κρατάει το μωρό και του δείχνει μία φωτεινή υδρόγειο σφαίρα. 

«Η Khai μας είναι τόσο τυχερή που έχει έναν μπαμπά που την αγαπά τόσο πολύ και κάνει τα πάντα για να δει το χαμόγελό της!! Ευτυχισμένη πρώτη Ημέρα του Πατέρα .. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα τα μικρά κομμάτια της που ανήκουν σε σένα. Σε αγαπάμε τόσο πολύ», έγραψε η υπερήφανη μαμά στη λεζάντα.
 

Δείτε ακόμη: Gigi Hadid: Παιχνιδιάρικη και sexy διάθεση

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.