CELEBRITIES

Zendaya όπως Beyoncé: Με το iconic look του 2003 στο κόκκινο χαλί των Bet Awards


Μάρθα Κουμπάνη

28 Ιουνίου 2021

Zendaya όπως Beyoncé: Με το iconic look του 2003 στο κόκκινο χαλί των Bet Awards
H Zendaya φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Beyoncé

O image architect Law Roach έγραψε ιστορία καθώς επιμελήθηκε για ακόμη μία φορά το στιλ της διάσημης σταρ Zendaya στο κόκκινο χαλί και το αποτέλεσμα του δικαίωσε και τους δύο.  Η νεαρή σταρ εμφανίστηκε στα BET Awards, με μία vintage δημιουργία, φόρο τιμής στην Beyoncé.

To φόρεμα ανήκει στην συλλογή Versace άνοιξη / καλοκαίρι 2003 και είναι σχεδόν το ίδιο με εκείνο που φορούσε η Beyoncé στην πρώτη της performance στα BET Awards για το τραγούδι "Crazy in Love" το 2003 με τον JAY-Z.  Αυτή η στιγμή ήταν απίστευτα καθοριστική στην καριέρα της Beyoncé, καθώς σηματοδότησε επίσης την τρίτη φορά τπου τραγουδούσε στη σκηνή σε οποιαδήποτε performance βραβείων.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό gown με halter neck λαιμόκοψη, βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο ψηλά στο μηρό που μιμείται εκείνο της Queen Bey, μόνο που εκείνο ήταν μίνι. Το αέρινο φόρεμα έχει βαθιά μοβ απόχρωση και λεπτομέρειες από ανοιχτό πράσινο χρώμα.

Το συνδύασε με μοβ ψηλοτάκουνα πέδιλα Stuart Weitzman και κοσμήματα Bulgari.

jenny.gr

Δείτε ακόμη: Oscars Most Iconic Looks 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.