CELEBRITIES

H Halle Berry υμνεί το Pride και την αγάπη φορώντας μόνο μία φούστα


The Jennettes

28 Ιουνίου 2021

H Halle Berry υμνεί το Pride και την αγάπη φορώντας μόνο μία φούστα
Η Halle Berry κάνει ένα δυνατό fashion statement προς τιμήν του Pride. Η 54χρονη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της μόνο με μία διάφανη ριγέ φούστα στα χρώματα του ουράνιου τόξου και τίποτα άλλο από πάνω, προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα υποστήριξης στην LGBTQ + κοινότητα λίγο πριν το τέλος των εορτασμών του Pride Month.

Η Halle Berry κάνει ένα δυνατό fashion statement προς τιμήν του Pride.

Η 54χρονη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της μόνο με μία διάφανη ριγέ φούστα στα χρώματα του ουράνιου τόξου και τίποτα άλλο από πάνω, προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα υποστήριξης στην LGBTQ + κοινότητα λίγο πριν το τέλος των εορτασμών του Pride Month.

H topless star στάθηκε πλάτη στην κάμερα, δίνοντας τη δυνατότητα να δούμε το τατουάζ στον γοφό της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλίανθος αυτός έγινε για να καλύψει το όνομα του πρώτου συζύγου της, David Justice, μετά το χωρισμό τους. Όπως είχε πει η ίδια η Berry για την επιλογή της αυτή, «όταν πέφτει το σκοτάδι τα λουλούδια αυτά κλείνουν για να αναγεννηθούν ... αλλά πραγματικά θα ήθελα να μην είχα το τατουάζ εξ αρχής». 

Στην λεζάντα της σέξι φωτογραφίας που ενθουσίασε τους θαυμαστές της στο διαδίκτυο έγραψε, «Η αγάπη είναι ΠΑΝΤΑ η απάντηση».

Η Berry, η οποία είχε εμφανιστεί topless και σε ένα post για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί με τον φίλο της Van Hunt, δεν είναι η μόνη διασημότητα που χρησιμοποίησε στυλ εμπνευσμένο από το ουράνιο τόξο για να γιορτάσει το Pride αυτόν τον μήνα. Ο ηθοποιός Luke Evans, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, έδειξε τα εσώρουχα του με ουράνιο τόξο, ενώ η Megan Fox έδειξε το πολύχρωμο μανικιούρ της, αγκαλιάζοντας την ταυτότητά της ως αμφιφυλόφιλη γυναίκα.

Δείτε ακόμη: «Catwoman»: Από τη Michelle Pheiffer και τη Halle Berry, στη Zoë Kravitz που θα ενσαρκώσει τον ρόλο

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.