CELEBRITIES

«Nτρεπόμουν να φορέσω μπικίνι»: Η Miley Cyrus για το body shaming που υπέστη


The Jennettes

29 Ιουνίου 2021

 «Nτρεπόμουν να φορέσω μπικίνι»: Η Miley Cyrus για το body shaming που υπέστη

Έχουν περάσει οχτώ χρόνια από την ημέρα που το twerking της Miley Cyrus προκάλεσε σάλο στα MTV Video Music Awards – κι όμως, η σταρ ακόμη αισθάνεται «φόβο» από το body shaming  που δέχθηκε. 

Το Σάββατο 5 Ιουνίου, ανάρτησε ένα προκλητικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προωθώντας την επερχόμενη εμφάνισή της στο μουσικό φεστιβάλ Summerfest. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε – ήταν αντίστοιχο με τα memes που την παρομοίαζαν με γαλοπούλα το 2013, σχολιάζοντας αρνητικά το σώμα της στα VMAs.

Όπως έγραψε στα stories της αργότερα, «Με στιγματίσατε με όλα αυτά». 

jenny.gr

Miley Cyrus και Liam Hemsworth

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε το γάμο μέσω Instagram με πολλές ασπρόμαυρες εικόνες της τελετής στο σπίτι τους στο Νάσβιλ. Λιγότερο από ένα χρόνο μετά το γάμο τους, αποφάσισαν να χωρίσουν το 2019.

Εκείνη την εποχή, έκανε τη μετάβασή της από το κορίτσι που πρωταγωνιστούσε στη Hannah Montana, στη γυναίκα που γνωρίζουμε σήμερα. Πολλοί δεν ήταν έτοιμοι, αρκετοί είπαν ότι μεγάλωσε απότομα. Και το body-shaming που υπέστη αμέσως μετά την προβολή της τελετής εκείνης, τη σημάδεψε.

Το φετινό Μάρτιο, μίλησε με την Demi Lovato για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε. «Σταμάτησα να φοράω φούστες επί σκηνής, κι όλα εξαιτίας των VMAs που φορούσα το γλυκούλι nude κορμάκι μου, και όλοι άρχισαν να με συγκρίνουν με γαλοπούλα και να προσθέτουν γαλοπούλες στο outfit μου», εξήγησε. «Ήμουν τόσο αδύνατη και τόσο πλαδαρή και δε σταματούσαν να με βάζουν δίπλα σ’ εκείνη τη γαλοπούλα, κι ένιωθα τόσο άσχημα με τον εαυτό μου που έκανα δύο χρόνια να φορέσω μπικίνι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

«Το χειρότερο ήταν ότι ένιωθα πως έλεγα ψέματα στους fans μου, πως ήμουν απάτη. Ένιωθα πως είχα μία γεμάτη αυτοπεποίθηση persona που ήταν κατά κάποιον τρόπο απάτη γιατί ήμουν τόσο ανασφαλής μέσα μου, στη προσωπική μου ζωή δεν ήθελα καν να φοράω μαγιό και σορτσάκια».

 

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

 

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.