CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry - Πρίγκιπας William: Αποκάλυψαν το άγαλμα με τη μητέρα τους Diana και η εικόνα είναι συγκινητική


The Jennettes

1 Ιουλίου 2021

Πρίγκιπας Harry - Πρίγκιπας William: Αποκάλυψαν το άγαλμα με τη μητέρα τους Diana και η εικόνα είναι συγκινητική
Πρίγκιπας Harry- Πρίγκιπας William: Αποκάλυψαν το άγαλμα με τη μητέρα τους Diana και η εικόνα είναι συγκινητική

Σαν σήμερα η πριγκίπισσα Diana θα έκλεινε τα 60 της χρόνια. Το γεγονός αυτό αλλά και το έργο της στάθηκε η αφορμή για να της δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο άγαλμα. Μάλιστα η αποκάλυψη του αγάλματος προς τιμήν της έγινε από τον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα Williams. 

Το άγαλμα έχει εγκατασταθεί στον κήπο Sunken του Παλατιού, ένα σημείο που λάτρευε πολύ η αείμνηστη Diana και δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Ian Rank-Broadley.

Οι δύο πρίγκιπες, εμφανίστηκαν δίπλα δίπλα και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους. Mάλιστα, το μήνυμα που έγραψε ο William και η Kate στο Instagram τα είπε όλα! Χαρακτηριστικά έγραψαν: «Σήμερα θα γιορτάζαμε τα 60α γενέθλια της μητέρας και θυμόμαστε την αγάπη, τη δύναμη, τον χαρακτήρα, τα στοιχεία που την έκαναν πηγή καλού για τον κόσμο, αλλάζοντας τη ζωή αμέτρητων ανθρώπων προς το καλό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PattyDixon (@pattydixon_)

Κάθε μέρα ζούμε με την ελπίδα να ήταν εδώ κοντά μας και ελπίζω και τώρα πως αυτό το άγαλμα θα είναι σύμβολο της ζωής και του θρύλου της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @horapicoonline

Σε ευχαριστούμε Ian Rank-Broadley, Pip Morrison και τις ομάδες σας για την καταπληκτική δουλειά σας αλλά και τους φίλους και τις δωρητές που βοήθησαν αυτό να γίνει πραγματικότητα αλλά και όλον τον κόσμο που κρατά τη μνήμη της μητέρας μας ζωντανή».

Tο άγαλμα της Diana θα σηματοδοτήσει την επέτειο των 20 χρόνων από τον απρόσμενο θάνατό της.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.