CELEBRITIES

H Monica Bellucci και η κόρη της Deva Cassel ποζάρουν μαζί σε ένα εξώφυλλο που ξεχειλίζει ομορφιά


The Jennettes

5 Ιουλίου 2021

H Monica Bellucci και η κόρη της Deva Cassel ποζάρουν μαζί σε ένα εξώφυλλο που ξεχειλίζει ομορφιά

Μπορείτε να σκεφτείτε κάποια γυναίκα πιο εντυπωσιακή από την Monica Bellucci; Η Ιταλίδα ντίβα είναι ένα διαχρονικό είδωλο ομορφιάς και σεξαπίλ μέχρι και σήμερα στα 56 της χρόνια.

Τα χνάρια της φαίνεται ότι ακολουθεί και η 16χρονη κόρη της με τον Vincent Cassel, η Deva, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει την καριέρα της στο modeling, με μερικές δυνατές συνεργασίες.

Αυτή την φορά μητέρα και κόρη πόζαραν μαζί και το αποτέλεσμα είναι ένα ψηφιακό εξώφυλλο που ξεχειλίζει από ομορφιά. Οι δυο τους πόζαραν για τη Vogue Italia, φορώντας μαύρα φορέματα Dolce & Gabbana και φωτογραφήθηκαν από τον Paolo Roversi.

Στο κέντρο της φωτογραφίας η ανερχόμενη -πανέμορφη έφηβη- Deva καθισμένη και στο πλάι της η εμβληματική μητέρα της, Monica Belucci.

Η ομοιότητά τους είναι εμφανής. Τα μακριά μαύρα μαλλιά τους πλαισιώνουν τα πρόσωπά τους με τα θηλυκά χαρακτηριστικά, την λευκή επιδερμίδα, τα σκούρα μάτια και τα γεμάτα χείλη. Τα μαλλιά της νεαρής Deva είναι χτενισμένα σε μια μακριά πλεξούδα.

Δεν ξέρουμε ποια να πρωτοθαυμάσουμε!

Δείτε ακόμη:Monica Bellucil: 9 φωτογραφίες που αποδεικύουν ότι παραμένει το απόλυτο θηλυκό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.