CELEBRITIES

Όταν η Lourdes φόρεσε το νυφικό της Madonna από το «Like A Virgin»


The Jennettes

6 Ιουλίου 2021

Όταν η Lourdes φόρεσε το νυφικό της Madonna από το «Like A Virgin»
Όταν η Lourdes φόρεσε το νυφικό της Madonna από το «Like A Virgin»

Η Lourdes Leon όσο μεγαλώνει, εξελίσσεται σε μία mini me εκδοχή της μητέρας της. Η πρώτη κόρη της Madonna, όχι μόνο μοιάζει με την εμβληματική star, αλλά και ακολουθεί τα βήματα της στον χώρο της μόδας. Για τον εορτασμό του Pride, η Madonna και η Lourdes φορούσαν ασορτί δερμάτινα ρούχα. 

Η Lourdes φαίνεται ότι απολαμβάνει να κάνει επιλογές outfit που θυμίζουν τις πιο iconic εμφανίσεις της μητέρας της και δεν την αδικούμε. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει την εμφάνιση στο CFDA; Σε μια throwback φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram, μας υπενθυμίσε όταν η Λούρδη πήγε το στιλ της στο επόμενο επίπεδο, ντυμένη με το νυφικό «Like a Virgin». 

Το Like a Virgin είναι το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της αμερικανικής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Madonna, που κυκλοφόρησε στις 12 Νοεμβρίου 1984, από την Sire Records.

jenny.gr

Οι φωτογραφίες του άλμπουμ τραβήχτηκαν από τον Steven Meisel. Η Madonna ήθελε o τίτλος του άλμπουμ και το εξώφυλλο να προκαλέσουν, «παίζοντας» με το θρησκευτικό της όνομα Madonna, ως Ρωμαιοκαθολικό τίτλο για τη μητέρα του Ιησού, και την χριστιανική πίστη για την γέννηση του Ιησού.

Ο λογαριασμός Instagram @destinyslegendarychildren μοιράστηκε τη φωτογραφία της Lourdes ντυμένης με το νυφικό της Madonna από το εμβληματικό τραγούδι και video clip.

Οι θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν σοκαρισμένοι από την ομοιότητα. Κάποιος έγραψε: "Ουάου, Λούρδη μοιάζεις με τη μητέρα σου». Ένας άλλος μοιράστηκε την προσωπική του εμπειρία: «OMG, αυτό μου φέρνει υπέροχες αναμνήσεις. Ντύνομουν σαν τη Madonna στο γυμνάσιο αρχές της δεκαετίας του '80».

Θα θέλαμε πολύ να δούμε τη Λούρδη να δημιουργεί περισσότερα από τα εμβληματικά looks της μαμάς της. Αν και μοιάζει με τη Madonna σε πολλά, δεν έχει ακολουθήσει τα μουσικά βήματα της. Ωστόσο ό,τι κάνει, χαρακτηρίζεται από επιτυχία.

Δείτε ακόμη: Madonna: Η βασίλισσα της Ποπ, 18 χρονών χορεύει γυμνή μπαλέτο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.