CELEBRITIES

Η Madonna καταδικάζει την πατριαρχία και υποστηρίζει την Britney: «Δώστε πίσω τη ζωή της»


The Jennettes

9 Ιουλίου 2021

Η Madonna καταδικάζει την πατριαρχία και υποστηρίζει την Britney: «Δώστε πίσω τη ζωή της»
Σήμερα η «βασίλισσα της ποπ» Madonna είναι εδώ να υποστηρίξει την «πριγκίπισσα της ποπ» Britney, στη δύσκολη μάχη να κερδίσει τη ζωή της πίσω.

Madonna και Britney Spears. Δύο από τα μεγαλύτερα icons των 90s, έζησαν την απόλυτη επιτυχία, συνδέθηκαν και συνεργάστηκαν μαζί (ποιος δεν θυμάται το φιλί μεταξύ τους;). Σήμερα η «βασίλισσα της ποπ» Madonna είναι εδώ να υποστηρίξει την «πριγκίπισσα της ποπ» Britney, στη δύσκολη μάχη να κερδίσει τη ζωή της πίσω.

Η Madonna δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία φοράει μια μπλούζα με το όνομα της Britney, γράφοντας:

«Δώστε σε αυτήν τη γυναίκα τη ζωή της πίσω. Η δουλεία καταργήθηκε πριν πολύ καιρό! Θάνατος στην άπληστη πατριαρχία που το έχει κάνει αυτό στις γυναίκες για αιώνες. Πρόκειται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Britney, ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή!».

jenny.gr

Η Madonna υπήρξε υποστηρίκτρια της Britney εδώ και δεκαετίες, ενώ παλαιότερα έχει φωτογραφηθεί ξανά να φοράει μπλουζάκια της Britney, καθώς και να την υποστηρίζει. Το ποπ icon συνεργάστηκε επίσης με την Britney για το hit «Me Against the Music» του 2003, ενώ το 2008 εξέφρασε τα «μητρικά» της αισθήματα προς αυτήν.

«Υπάρχει κάποια ευθραυστότητα και αδυναμία γύρω της που με κάνει να νιώθω μητρικά απέναντί της», είχε δηλώσει. «Υπάρχουν πτυχές της που αναγνωρίζω στον εαυτό μου όταν ξεκίνησα την καριέρα μου. Θαυμάζω επίσης το ταλέντο της ως καλλιτέχνιδα».

Η Madonna είναι μόνο ένα από τα πολλά αστέρια που έχουν υποστηρίξει την Britney τις μέρες μετά από τη μαρτυρία της, στην οποία χαρακτήρισε την κηδεμονία της «καταχρηστική» και ζήτησε τον τερματισμό της, ανάμεσά τους η Iggy Azalea, η Christina Aguilera, και ο πρώην της Britney, Justin Timberlake.

Δείτε ακόμη: 8 + 1 διάσημες γυναίκες έχουν καταπληκτική ομοιότητα με stars του παλιού Hollywood

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.