CELEBRITIES

Η Selma Blair ιππεύει το αγαπημένο της άλογο και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε κάθε γυναίκα με σκλήρυνση κατά πλάκας


21 Ιουλίου 2021

Η Selma Blair ιππεύει το αγαπημένο της άλογο και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε κάθε γυναίκα με σκλήρυνση κατά πλάκας
"Τα κατάφερα. Κατάφερα να μείνω όρθια και να ιππεύσω. Μεγάλη υπόθεση. Είμαι πολύ υπερήφανη για το κατόρθωμά μου, υπερήφανη που αναρρώνω μέρα με τη μέρα, που μαθαίνω και επικεντρώνομαι στους στόχους μου. Επάνω στον Mr. Nibbles, το αγαπημένο μου άλογο που εκπαιδεύει το σώμα μου και την αυτοπεποίθησή μου", δήλωσε πρόσφατα η Selma Blair

Η Selma Blair έχει μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα που δίνει καθημερινά με τη σκλήρυνση κατά πλάκας και με κάθε αφορμή δίνει μικρές αλλά σημαντικές νίκες, αποδεικνύοντας πως έχει μία πολύ δυνατή προσωπικότητα που δεν πρόκειται να το βάλει κάτω ποτέ.

Η Selma Blair δείχνει τις εντυπωσιακές της ικανότητες στην ιππασία και μοιράζεται την εμπειρία της από την καθημερινότητά της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, εμπνέοντας κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα υγείας. Η 49χρονη ηθοποιός μοιράστηκε το τρυφερό video με το κοινό, γράφοντας:

"Τα κατάφερα. Κατάφερα να μείνω όρθια και να ιππεύσω. Μεγάλη υπόθεση. Είμαι πολύ υπερήφανη για το κατόρθωμά μου, υπερήφανη που αναρρώνω μέρα με τη μέρα, που μαθαίνω και επικεντρώνομαι στους στόχους μου. Επάνω στον Mr. Nibbles, το αγαπημένο μου άλογο που εκπαιδεύει το σώμα μου και την αυτοπεποίθησή μου".

Η Selma Blair διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2018 κι από τότε έχει υποβληθεί σε μια σειρά θεραπειών. Μιλώντας παλαιότερα στο περιοδικό People, η Blair παραδέχτηκε ότι έχει περάσει και καλές και κακές μέρες, αλλά προσπαθεί να γιορτάζει κάθε νίκη, όσο μικρή κι αν είναι.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η ηθοποιός, έχει εντάξει στην καθημερινότητά της Η 48χρονη ηθοποιός υπήρξε ειλικρινής για τη μάχη της με την σκλήρυνση κατά πλάκας από τον Οκτώβριο του 2018, όταν είπε για πρώτη φορά στους θαυμαστές της στο Instagram ότι είναι «ανάπηρη» και συνέχισε να μοιράζεται λεπτομέρειες για τον αγώνα που δίνει για την υγεία της, ενώ είχε εμφανιστεί με μπαστούνι και στο Oscar Party του Vanity Fair το 2019, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους.

Δείτε ακόμη: Όταν οι αποκαλούμενες «ατέλειες» του ανθρώπου γίνονται εντυπωσιακά πορτρέτα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.