CELEBRITIES

Paris Hilton: Φήμες θέλουν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί


The Jennettes

27 Ιουλίου 2021

Paris Hilton: Φήμες θέλουν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί
Φήμες θέλουν την Paris Hilton να είναι έγκυος και να περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Carter Reum. 

Φήμες θέλουν την Paris Hilton να είναι έγκυος και να περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Carter Reum, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Το ζευγάρι είχε μιλήσει για τις προσπάθειες να επεκτείνει την οικογένεια του, αποκαλύπτοντας τον Ιανουάριο ότι είχε υποβληθεί σε εξωσωματική θεραπεία.

«Είναι απλώς ο άνδρας των ονείρων μου. …Ο Carter είναι 100% ο ένας και μοναδικός, Μιλάμε για τον γάμο μας όλη την ώρα και διαλέγουμε τα  ονόματα του μωρού μας και όλα αυτά», είπε στο podcast «Trend Reporter» τότε.

Ο εκπρόσωπος της Hilton αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την εγκυμοσύνη. Η ίδια και ο επενδυτής κεφαλαίου, δεσμεύτηκαν τον Φεβρουάριο αφού έβγαιναν ραντεβού για ένα χρόνο. Ο Reum της έκανε πρόταση γάμου σε ένα ιδιωτικό νησί με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι με σμαράγδια, σχεδιασμένο από τον Jean Dousset.

«Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό το επόμενο κεφάλαιο με έναν τόσο υποστηρικτικό σύντροφο. Η σχέση μας είναι μεταξύ ίσων. Κάνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερο άνθρωπο. Άξιζε απόλυτα την αναμονή!», δήλωσε η Hilton μετά την πρόταση.

Δείτε ακόμη: H Paris Hilton ποζάρει με εντελώς διαφανές φόρεμα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.