CELEBRITIES

Melanie Griffith: Η κομψή εμφάνισή της με μπικίνι που κάνει την ηλικία των 63 ακόμη πιο όμορφη


The Jennettes

29 Ιουλίου 2021

Melanie Griffith: Η κομψή εμφάνισή της με μπικίνι που κάνει την ηλικία των 63 ακόμη πιο όμορφη
Τα 63 είναι υπέροχα! Η Melanie Griffith το αποδεικνύει, φορώντας ένα μπορντό μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει το καλογυμνασμένο σώμα της, στις διακοπές της στο Nerano της Ιταλίας. Η ηθοποιός απολάμβανε την Τρίτη το μπάνιο της στα νερά της ακτής του γραφικού Amalfi και τα φλας των φωτογράφων, την έπιασαν να καπνίζει ένα τσιγάρο ανάμεσα στις βουτιές της.

Τα 63 είναι υπέροχα! Η Melanie Griffith το αποδεικνύει φορώντας ένα μπορντό μπικίνι, , το οποίο αναδεικνύει το καλογυμνασμένο σώμα της, στις διακοπές της στο Nerano της Ιταλίας. Η ηθοποιός απολάμβανε την Τρίτη το μπάνιο της στα νερά της ακτής του γραφικού Amalfi και τα φλας των φωτογράφων την έπιασαν να καπνίζει ένα τσιγάρο ανάμεσα στις βουτιές της.

Η star του «Working Girl» κάνει διακοπές στην Ευρώπη με φίλους εδώ και περίπου μία εβδομάδα. Το Σαββατοκύριακο, η Melanie μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από ένα σκάφος στο Positano παρέα με φίλους. «Positano, υπέροχη ζωή στο σκάφος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές της στη γείτονα χώρα, αφού πριν λίγες ημέρες μοιράστηκε άλλο ένα στιγμιότυπο από το Sorrento, αποκαλώντας το «ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχει πάει ποτέ!».  

Δεν είναι σαφές εάν η οικογένεια της ηθοποιού, την έχει ακολουθήσει σε αυτήν την καλοκαιρινή απόδραση. Ωστόσο, η κόρη της, από τον γάμο της με τον Don Johnson, η επίσης ηθοποιός Dakota Johnson, εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε διακοπές στην Ισπανία. Η πρωταγωνίστρια του «The Fifty Shades of Grey», περπατούσε στη Μαγιόρκα με τον σύντροφο της και frontman της ροκ μπάντας Coldplay, Chris Martin.

Πηγή φωτογραφίας Splash

Δείτε ακόμη: Η sexy πλευρά της Dakota Johnson

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.