CELEBRITIES

H Christina Ricci είναι ξανά έγκυος ένα χρόνο μετά το επεισοδιακό διαζύγιό της


The Jennettes

11 Αυγούστου 2021

H Christina Ricci είναι ξανά έγκυος ένα χρόνο μετά το επεισοδιακό διαζύγιό της
H Christina Ricci είναι για δεύτερη φορά έγκυος ένα χρόνο μετά το επεισοδιακό διαζύγιό της

H Christina Ricci διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της αφού ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την εγκυμοσύνη της. Η 41χρονη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία από το υπερηχογράφημα του μωρού της και ενημέρωσε τους θαυμαστές της για το χαρμόσυνο γεγονός. 

Η Ricci έγραψε στη λεζάντα πως η ζωή της γίνεται ολοένα και καλύτερη, από τη στιγμή που τον προηγούμενο χρόνο βίωσε ίσως μία από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής της αφού πήρε διαζύγιο τον Ιούλιο του 2020 από τον σύζυγό της, James Heerdegen.

Η ηθοποιός με τον πρώην συζυγό της έχει αποκτήσει έναν γιο και μάλιστα έχει ζητήσει να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα έπειτα από την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Η ίδια έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή καθώς έχει πλέον σχέση με τον κομμωτή, Mark Hampton, και δηλώσει πολύ ευτυχισμένη!

Η Ricci λίγους μήνες πριν είχε αναρτήσει μία φωτογραφία του συντρόφου της για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του και στη λεζάντα είχε γράψει πως τον αγαπάει και πως η επόμενη χρονιά θα είναι η καλύτερη, προφανώς περιμέναν και οι δυο την εγκυμοσύνη της. 

Δείτε ακόμη:

Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.