CELEBRITIES

Η Rihanna έβαλε Chanel και πέρλες για να πάει σούπερ μάρκετ, γιατί είναι η Rihanna και μπορεί


The Jennettes

18 Αυγούστου 2021

Η Rihanna έβαλε Chanel και πέρλες για να πάει σούπερ μάρκετ, γιατί είναι η Rihanna και μπορεί

Η Rihanna έχει τη μοναδική ικανότητα να μετατρέπει και την πιο απλή στιγμή σε fashion moment – ακόμα και τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Η σταρ εθεάθη στο Whole Foods της Νέας Υόρκης με tweed blazer με βάτες, δαντελένιο σουτιέν, χαλαρό τζιν και sneakers, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα κολιέ με πέρλες, μενταγιόν και μεγάλο χρυσό δαχτυλίδι. Φυσικά, φόρεσε κόκκινο κραγιόν – γιατί αν δεν το κάνει η Rihanna, ποια;

Η ερμηνεύτρια και επιχειρηματίας απασχολεί διαρκώς τα μέσα ενημέρωσης, πότε με εμφανίσεις της, πότε με νέα προϊόντα. Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, κυκλοφόρησε άρωμα που αμέσως έγινε sold out και το γιόρτασε με στιλ, τρώγοντας χαβιάρι στο κρεβάτι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Το άρωμα είναι προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια – ακόμη και το μπουκαλάκι χωράει τέλεια στην παλάμη της. «Ήθελα πλούσιο χρώμα που εκπροσωπεί όλα τα φύλα σε κάθε στάδιο ζωής. Το καφέ είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Το καφέ είμαι εγώ. Από εκεί προέρχομαι. Αν είναι να βγάλω ένα άρωμα που με αντιπροσωπεύει, αυτό πρέπει να φαίνεται ακόμη και στη συσκευασία», είπε.
 

Δείτε ακόμη: Τα ωραιότερα looks της Rihanna για το 2021

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.