CELEBRITIES

"Η πιο πλούσια τραγουδίστρια στον κόσμο": Η Rihanna έγινε και επίσημα δισεκατομμυριούχος


The Jennettes

4 Αυγούστου 2021

"Η πιο πλούσια τραγουδίστρια στον κόσμο": Η Rihanna έγινε και επίσημα δισεκατομμυριούχος
"Η πιο πλούσια τραγουδίστρια στον κόσμο": Η Rihanna έγινε και επίσημα δισεκατομμυριούχος

Η 33χρονη pop star, Rihanna, και επιχειρηματίας είναι πλέον δισεκατομμυριούχος καθώς η συνολική της περιουσία αγγίζει τα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια (1,2 δισεκατομμύρια ευρώ), όπως αναφέρει το Forbes. Έτσι η Rihanna κατέκτησε τον τίτλο της πλουσιότερης τραγουδίστριας στον κόσμο!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται  το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της pop star (1,4 δισεκατομμύρια δολάρια/1 δισεκατομμύριο ευρώ) δεν προέρχεται από το χώρο της μουσικής, αλλά από το 50% των μετοχών της στη σειρά καλλυντικών  που έχει ιδρύσει, την "Fenty Beauty". Ακόμη, η ίδια είχε υπογράψει μία σειρά εσωρούχων, Savage X Fenty που είχε πολλά κέρδη από αυτή τη συνεργασία.

Η Rihanna είναι πλέον επίσημα δισεκατομμυριούχος και η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο, πρώτα από όλα χάρη στην τεράστια επιτυχία της σειράς Fenty Beauty. Όπως επισημάνει το Forbes, είναι η πλουσιότερη γυναίκα ψυχαγωγός στον πλανήτη, πίσω από την Orpah Gail Winfrey με 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια (1,9 δισεκατομμύρια δολάρια).

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια το beauty brand που ίδρυσε ξεχώρισε για την ποικιλομορφία στη βιομηχανία του μακιγιάζ όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά να διαθέτει στις γυναίκες 40 αποχρώσεις foundation ώστε η καθεμία να βρει τη δική της μοναδική απόχρωση.

Η τραγουδίστρια παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά της στα Sephora, αυξάνοντας τις πωλήσεις της, ξεπερνώντας τα 100 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.