CELEBRITIES

Το νέο it ζευγάρι του Hollywood


The Jennettes

18 Αυγούστου 2021

Το νέο it ζευγάρι του Hollywood
Jack Antonoff -Margaret Qualley: Είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood

O Jack Antonoff και η Margaret Qualley είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood. Ο 37χρονος Antonoff και η 26χρονη Qualley εντοπίστηκαν από τους φωτογράφους να φιλιούνται καθώς απολαμβάναν τη βόλτα τους στην περιοχή του Brooklyn. Oι δυο τους φαίνονταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και μάλιστα αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών. 

O νεαρός μουσικός και η ταλαντούχα ηθοποιός Margaret Qualley, η οποία είναι η κόρη της ηθοποιού Andie MacDowell είναι πολύ ερωτευμένοι και πολύ ταιριαστοί! Ο Antonoff έβγαινε στο παρελθόν με την ηθοποιό, Lena Dunhamγια για πέντε χρόνια πριν  έρθει ο «φιλικός» χωρισμός τους το 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SMACK MEDIA (@smackmedia)

Μετά το χωρισμό τους, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι ο τραγουδιστής έβγαινε με την φίλη του, Lorde αλλά διέψευσε όλες τις φήμες μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. 

Χαρακτηριστικά έγραψε: 

«Κανονικά δεν θα ασχολούμουν ποτέ με τις φήμες, αλλά δυσανασχετώ που οι πιο σημαντικές φιλίες και οι εργασιακές σχέσεις στη ζωή μου μειώθηκαν σε ανόητα κουτσομπολιά», έγραψε. «Αυτές οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για εμένα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poptakal (@poptakal)

Εντωμεταξύ, η Qualley είχε σχέση με τον Shia LaBeouf, και χώρισαν τον Ιανουάριο.Η είδηση ​​του χωρισμού τους ήρθε αφού κατέθεσε μήνυση εναντίον του για φερόμενη σεξουαλική και σωματική επίθεση αλλά και για εν γνώσει της σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

Ο 35χρονος LaBeouf αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ενώ τώρα βρίσκονται στα δικαστήρια. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.