CELEBRITIES

Ο Jason Statham και η Rosie Huntington-Whiteley περιμένουν το δεύτερο παιδί τους


The Jennettes

20 Αυγούστου 2021

 Jason Statham και Rosie Huntington-Whiteley
Ο Jason Statham και η Rosie Huntington-Whiteley θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά! Η ευτυχισμένη μαμά ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την εγκυμοσύνη της μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram. 

Ο Jason Statham και η Rosie Huntington-Whiteley θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά! Η ευτυχισμένη μαμά ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την εγκυμοσύνη της μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram. 

Ως βασίλισσα των mirror selfie η Rosie Huntington-Whiteley δεν θα μπορούσε να διαλέξει άλλον τρόπο. Σε ένα καρουζέλ με στιγμιότυπα από τις μινιμαλιστικές στιλιστικές της επιλογές, που περιλαμβάνουν φορέματα Totême, ντελικάτα παντελόνια The Row και τη κλασική μαύρη Hermès Birkin, άφησε το καλύτερο αξεσουάρ - την κοιλιά της- για την τελευταία διαφάνεια. 

Η Rosie επέλεξε να φορέσει σε αυτή τη φωτογραφία ένα στενό κρεμ πλεκτό φόρεμα και ψηλά πέδιλα από τη συνεργασία της με την Gia Borghini, ενώ στη λεζάντα έγραψε «Taaa daahhh !! 👼🏻👼🏻👼🏻 #round2».

Οι 13,2 εκατομμύρια ακόλουθοι της έσπευσαν να της ευχηθούν στα σχόλια. Ανάμεσα τους και πολλές διάσημες φίλες της, όπως η Poppy Delevingne, η Elsa Hosk και η Jourdan Dunn. 

Ο Jason Statham και Rosie Huntington-Whiteley είναι ήδη γονείς του 4χρονου Jack. H ίδια μίλησε για την πρώτη τη εγκυμοσύνη στην Ashley Graham σε ένα επεισόδιο του «Pretty Big Deal» τον Δεκέμβριο του 2019. Εκεί αποκάλυψε ότι η απώλεια βάρους όταν καλωσόρισε τον Jack στον κόσμο δεν ήταν τόσο εύκολη όσο νόμιζε παρά τις πολυάριθμες ώρες γυμναστικής, αφού πήρε περίπου 25 κιλά ενώ ήταν έγκυος.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010, αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2016 και παραμένει αγαπημένο και χαμηλών τόνων μέχρι σήμερα. Ο Statham αστειεύτηκε μάλιστα στο Esquire το 2015 ότι αυτός και η Huntington-Whitley προτιμούν να «μεθύσουν και να κολυμπήσουν στην πισίνα» αντί να βγουν στην πόλη.

Εμείς, απλά ανυπομονούμε για ένα masterclass με κομψό ντύσιμο εγκυμοσύνης στο Instagram της Rosie τους επόμενους μήνες.

Πήγη φωτογραφίας εξωφύλλου: getty images
 

Δείτε ακόμη: Τα πιο cool & chic σύνολα της Rosie Huntington-Whiteley

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.