CELEBRITIES

Vincent Cassel -Tina Kunakey: Γιoρτάζουν την επέτειό τους με 10 τρυφερές αγκαλιές στο Instagram


The Jennettes

25 Αυγούστου 2021

Vincent Cassel -Tina Kunakey: Γιoρτάζουν την επέτειό τους με 10 τρυφερές αγκαλιές στο Instagram
Vincent Cassel -Tina Kunakey: Γιoρτάζουν την επέτειο τους με 10 τρυφερές αγκαλιές στο Instagram

O 53χρονος διάσημος ηθοποιός Vincent Cassel, πρώην σύζυγος της Monica Bellucci, τα τελευταία σχεδόν πέντε χρόνια είναι πολύ ερωτευμένος με τη νεαρή όμορφη σύντροφό του, Tina Kunakey. Ο ίδιος μάλιστα απέκτησε μια κορούλα μαζί της, την μικρή Amazon και οι δυο τους μέσα από το Instagram δείχνουν πόσο όμορφα περνούν.

Το ζεύγος λοιπόν Vincent Cassel και Tina Kunakey, συμπλήρωσε περίπου 3 χρόνια γάμου. Η Tina έκανε ένα πολύ τρυφερό post, στο οποίο οι δυο τους ποζάρουν στον φακό και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Το ζευγάρι μάλιστα παντρεύτηκε στη νοτιοδυτική Γαλλία το 2018 μετά από δύο χρόνια σχέσης και τέσσερις μήνες αργότερα ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey)

H Kunakey με αφορμή την επέτειο του γάμου της δημοσίευσε στο Instagram μία σειρά από τρυφερές φωτογραφίες με τον Γάλλο ηθοποιό, όπου φαίνεται πόσο απολαμβάνουν να είναι μαζί!

Οι δυο τους δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 2016, όταν το όμορφο μοντέλο ήταν μόλις 19 ετών. Δύο χρόνια μετά, παντρεύτηκαν και από τότε είναι αχώριστοι. Ο γοητευτικός ηθοποιός για να γιορτάσει την πρώτη επέτειο γάμου τους, έκανε στο μπράτσο του ένα τατουάζ που απεικονίζει την όμορφη Tina σε στιλ Betty Boo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.