ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Jessica Chastain αποκάλυψε πως το μακιγιάζ στη νέα της ταινία, της κατέστρεψε το δέρμα


Ελένη Τσούτση

25 Αυγούστου 2021

Η Jessica Chastain αποκάλυψε πως το μακιγιάζ στη νέα της ταινία, της  κατέστρεψε το δέρμα
Jessica Chastain: "Το βαρύ μακιγιάζ μου κατέστρεψε το δέρμα"

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ηθοποιοί κάνουν μικρές ή μεγάλες θυσίες για τις ανάγκες ένος ρόλου. Η Jessica Chastain, πρόσφατα μπήκε σε αυτή τη λίστα των ηθοποιών και αποκάλυψε ότι η υπερβολική χρήση μακιγιάζ της κατέστρεψε την επιδερμίδα. 

Η 44χρονη ηθοποιός μίλησε για την επτάωρη  μεταμόρφωσή της και αναφέρει ότι ήταν ένα challenge τόσο για την ίδια όσο και για το δέρμα της. Μάλιστα, χάρη σε αυτή τη μεταμόρφωση ενδέχεται να πάρει βραβεία. Η Jessica Chastain είναι αγνώριστη στον νέο της ρόλο που υποδύεται την Tammy Faye Bakker, μία ευαγγελίστρια με δική της εκπομπή στην τηλεόραση που πέθανε σε ηλικία 65 από καρκίνο. 

Η Jessica Chastain για να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο αφέθηκε στα χέρια των makeup artists πολλές ώρες προκειμένου να μοιάζει με το πρόσωπο της πραγματικής Bakker. Οι makeup artists χρειάστηκαν  τουλάχιστον 7,5 ώρες με υπερβολική χρήση μακιγιάζ αλλά και προσθετικών. 

Όπως εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της: "Eίμαι σίγουρη πως έχω κάνει μόνιμη ζημιά στο δέρμα μου με αυτό. Κοιτάξτε, τρώω πολύ υγιεινά και φροντίζω πολύ την επιδερμίδα μου, αποφεύγω τον ήλιο και όλα αυτά. Όμως, το μακιγιάζ είναι βαρύ. Και όταν το φοράς όλη μέρα, κάθε μέρα, το βάρος του στο σώμα σου χαλαρώνει την επιδερμίδα σου. Εν τέλει το έβγαλα και ένιωθα πως ήμουν 50 ετών. Όχι αστειεύομαι. Δεν πειράζει. Είναι για τoν ρόλο μου". 

Η ίδια όπως αναφέρει δυσκολεύτηκε πολύ με όλη αυτή τη διαδικασία:  "Έπρεπε να το συνηθίσω. Το σημαντικότερο ήταν να ξεγελάσω το μυαλό μου". Παρά την δυσκολία όμως τα κατάφερε και "μπήκε" στο ρόλο της Tammy Faye Bakker με όλη αυτή τη μεταμόρφωση.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.