CELEBRITIES

H Eva Mendes και ο Ryan Gosling σε μια σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά τους στο Los Angeles


The Jennettes

27 Αυγούστου 2021

H Eva Mendes και ο Ryan Gosling σε μια σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά τους στο Los Angeles
H Eva Mendes και ο Ryan Gosling έκαναν μια σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά τους στο Los Angeles

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling μόλις έκαναν μία σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά τους και οι φωτογράφοι όπως ήταν φυσικό έτρεχαν από πίσω τους για μερικά κλικς.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood και εμείς δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε μαζί, αν και έχουν αποφασίσει να διασφαλίσουν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όμως αυτή τη φορά απόλαυσαν μαζί με τις δυο τους κόρες τους μια βόλτα στο Los Angeles και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξαν όλα τα βλέμματα. 

Ο Ryan Gosling είχε αγκαλιά τη μικρή του κόρη Amanda και η Mendes κρατούσε από το χέρι τη μεγάλη τους κόρη, Esmeralda. Το σίγουρο είναι πως είναι και από τα πιο στιλάτα ζευγάρια και το αποδεικνύουν και στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Η όμορφη ηθοποιός φορούσε ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα και είχε τα μαλλιά της πιασμένα με ένα ιδιαίτερο headband, ενώ ο Ryan Gosling φορούσε ένα λευκό T-shirt και ένα τζιν παντελόνι.

Δείτε ακόμη: 9 διάσημοι που δεν τελείωσαν το σχολείο

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.