CELEBRITIES

Η ερωτική εξομολόγηση του Benji Madden στην Cameron Diaz για τα γενέθλιά της


The Jennettes

31 Αυγούστου 2021

Η ερωτική εξομολόγηση του Benji Madden στην Cameron Diaz για τα γενέθλιά της
Η ερωτική εξομολόγηση του Benji Madden για τα γενέθλια της Cameron Diaz

Η Cameron Diaz έκλεισε τα 49 χθές και ο σύζυγός της, Benji Madden αποφάσισε να της ευχηθεί με ένα διαφορετικό post που δείχνει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της. Ο ίδιος μοιράστηκε στο προσωπικό του προφίλ έναν από τους πίνακές του για να γιορτάσει τα γενέθλια της ηθοποιού.

Το έργος τέχνης που δημοσίευσε συνοδεύεται με την λεζάντα: «Χρόνια πολλά στη γυναίκα μου, είσαι πανέμορφη από όλες τις απόψεις, είμαστε τόσο τυχεροί που σε έχουμε στη ζωή μας...αυτό που κάνεις αυτό που είσαι...Έχω πολλούς λόγους για να στο πω δυνατά, Σ 'αγαπώ @camerondiaz. "

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Benji Madden χρησιμοποιεί την τέχνη του για να στείλει ένα γλυκό μήνυμα στη γυναίκα του. Την Ημέρα της Μητέρας, ανέβασασε έναν από τους πίνακές του και έγραψε:

"Η θρησκεία μου είναι οικογένεια και η μητέρα είναι ο θεός. Η ζωή μας δίνεται από εσάς και είμαστε ευγνώμονες. Σε αγαπάμε για πάντα μαμά μας -σε ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις!"

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2015 και τέσσερα χρόνια αργότερα είχαν καλωσορίσει τον πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Raddix Madden.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο YouTube για την οικογένειά της, η ηθοποιός είχε πως "μου αρέσει που είμαι παντρεμένη. Το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη είναι που βρήκα τον άντρα μου”.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.