CELEBRITIES

Η Naomi Campbell εξομολογείται την μεγαλύτερη θυσία που έκανε ποτέ για την καριέρα της


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2021

Η Naomi Campbell εξομολογείται την μεγαλύτερη θυσία που έκανε ποτέ για την καριέρα της

To supermodel βρήκε τον έρωτα αυτόν τον χρόνο στα μάτια της κόρης της.

Έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα supermodels στον κόσμο και αποτελεί πηγή έμπνευσης σχεδόν για κάθε γυναίκα στον κόσμο. Ο λόγος για τη Naomi Campbell, η οποία πριν λίγους μήνες έγινε μαμά και απολαμβάνει έναν νέο και εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. 

Η ανακοίνωση της γέννησης της κόρης της έγινε περίπου πριν 3 μήνες αλλά όπως ισχυρίζεται, έχει χρειαστεί να κάνει αρκετές προσωπικές θυσίες για να χτίσει τη σημερινή επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία. Σε νέα της συνέντευξη, η ίδια παραδέχτηκε πως η μεγαλύτερη θυσία που έκανε ήταν η εύρεση ενός μακροχρόνιου συντρόφου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cut (@thecut)

Το αιώνιο δίλημμα όπως φαίνεται για την Campbell, ήταν η καριέρα της στο modeling ή η δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης. Όπως δήλωσε στο The Cut: «Θα έλεγα πως μία από τις προσωπικές μου θυσίες ήταν να βρω το άλλο μου μισό που θα με καταλάβαινε. Πολλοί με θαυμάζουν επειδή πιστεύουν ότι είμαι δυνατή. Ξέρετε όμως, εκτός από δυνατή, είμαι και ευαίσθητη. Ξέρω ότι οι σχέσεις χρειάζονται συμβιβασμό και κατανόηση». 

Η Campbell δεν έχει ποτέ παντρευτεί και είναι προσωρινά single αλλά μέχρι σήμερα έχει χτίσει ένα δυνατό προφίλ σχέσεων, συμπεριλαμβανομένων των Gerard Butler, Leonardo DiCaprio ενώ η πιο πρόσφατη της ήταν με τον Liam Pein. Οι πιο μακροχρόνιες σχέσεις της ήταν με τον Vladislav Doronin από το 2009 μέχρι το 2013 και τον Flavio Briatore από το 1998 έως το 2002. 

Ωστόσο, η φιλία έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή της και δηλώνει ευγνωμοσύνη γι' αυτό ενώ όπως υποστηρίζει: «Δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό. Το να είσαι με τους αγαπημένους σου και να θέλεις απλώς να απολαύσεις ποιοτικό χρόνο, είναι αρκετό. Όταν ζητάω από φίλους βοήθεια, κατανόηση και καθοδήγηση, είναι σημαντικό να θυμάμαι να λέω ευχαριστώ. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστείς αυτό το άτομο για να σε βοηθήσει ξανά ή να σε καθοδηγήσει».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cut (@thecut)

Η ίδια θέλει να συνεχίσει να κάνει πράγματα που αγαπάει στη ζωή της και η λέξη που απεχθάνεται είναι η στασιμότητα. Όπως εξομολογείται, δεν νιώθει πικρία ενώ νιώθει ότι βρίσκεται σε ένα διαρκές ταξίδι αυτοανακάλυψης. 

Τον Μάιο, το διάσημο supermodel αποκάλυψε στο Instagram ότι έγινε μαμά. «Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να γίνω η μητέρα της. Είναι μεγάλη τιμή που έχω αυτήν την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δια βίου δεσμό που τώρα μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Η όμορφη είδηση ήρθε λίγο αφότου η Naomi είχε παραδεχτεί: «Σκέφτομαι όλη την ώρα ότι θα ήθελα να κάνω παιδιά». 

 

Δείτε ακόμη: Η μητρότητα μέσα από 8 αστείες εικόνες 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.