CELEBRITIES

H Emily Ratajkowski επέστρεψε στο catwalk για χάρη της Rihanna και κόβει την ανάσα


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2021

H Emily Ratajkowski επέστρεψε στο catwalk για χάρη της Rihanna και κόβει την ανάσα
H Emily Ratajkowski επέστρεψε στο catwalk και είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε

H Emily Ratajkowski επέστρεψε στο catwalk πιο εντυπωσιακή από ποτέ, 6 μήνες αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον μικρό Sylvester. Το supermodel δείχνει πολύ ανανεωμένο και είναι πλέον επίσημο: είναι η βασίλισσα της πασαρέλας. 

Η Emily περπάτησε για το exclusive show της Rihanna, Savage X Fenty στο Los Angeles και οι κριτικές ήταν αποθεωτικές. Η 30χρονη καλλονή επέστρεψε για τα καλά και η μητρότητα φαίνεται ότι την έχει ανανεώσει πάρα πολύ! 

Φοράει ένα μικροσκοπικό bikini σε μοβ αποχρώσεις και τα μαλλιά της είναι κοτσιδάκια και για ακόμη μία φορά έκλεψε την παράσταση. Aκόμη δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες στον προσωπικό της προφίλ από το show, αλλά έχουν διαρεύσει σε άλλους λογαριασμούς στα social media.

Για άλλη μία φορά το show της Rihanna μας υπενθυμίζει ότι είναι η "νέα εποχή" των catwalks, αφήνοντας πίσω τα show της Victoria's Secret και όλα τα στερεότυπα ομορφιάς που υποστήριζε. Οι νέοι άγγελοι δεν έχουν πια συγκεκριμένο βάρος, ύψος και περπατούν στη πασαρέλα πιο απελευθερωμένοι από ποτέ! 

Το ζήτημα της αυθεντικής εκπροσώπησης του σώματος είναι κυρίαρχο πλέον και οι εταιρείες καλούνται να λογοδοτήσουν για τις επιλογές τους. 

Δείτε ακόμη:

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.