CELEBRITIES

Η Mary Katrantzou δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γάμου της


The Jennettes

5 Σεπτεμβρίου 2021

Mary Katrantzou
Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφος της στις 26 Αυγούστου στο νησί των Σπετσών. Κι ενώ διάφορα στιγμιότυπα είχαν διαρρεύσει μέσω socia media από διάφορους φίλους της σχεδιάστριας, που ήταν καλεσμένοι σε αυτήν την σημαντική για εκείνη στιγμή, σήμερα η ίδια ανέβασε την πρώτη επίσημη φωτογραφία με τον σύζυγο της. 

Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφος της στις 26 Αυγούστου στο νησί των Σπετσών. Κι ενώ διάφορα στιγμιότυπα είχαν διαρρεύσει μέσω socia media από διάφορους φίλους της σχεδιάστριας, που ήταν καλεσμένοι σε αυτήν την σημαντική για εκείνη στιγμή, σήμερα η ίδια ανέβασε στο Instagram την πρώτη επίσημη φωτογραφία του γάμου της. 

Ο γάμος έμοιαζε βγαλμένος από παραμύθι. Η διακόσμηση είχε λευκά άνθη και φωτάκια και ήταν τόσο μίνιμαλ όσο και το πανέμορφο νυφικό της, το οποία ήταν φυσικά δική της δημιουργία. Η σχεδιάστρια με έδρα το Λονδίνο, επέλεξε ένα λευκό νυφικό σε 50s γραμμή με λαιμόκοψη και μακριά μανίκια. Ολοκλήρωσε το σύνολο με λευκές γόβες με κρύσταλλα Roger Vivier και κρεμαστά σκουλαρίκια. 

Όσον αφορά το beauty look της. Τα μαλλιά ήταν είχαν όγκο και ήταν ελαφρώς πιασμένα πίσω με μία λευκή κορδέλα, ενώ το μακιγιάζ που έκανε ήταν σε φυσικούς τόνους. 

Ο σύζυγος της Mary Katrantzou είναι ο καθηγητής Μάριος Πολίτης, ο οποίος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε το διδακτορικό του στην Κλινική Νευροεπιστήμη από το Imperial College του Λονδίνου. Σήμερα διευθύνει την Ομάδα Απεικόνισης της Νευροεκφύλισης στο King’s College και η έρευνά του εστιάζει στη χρήση διάφορων απεικονιστικών τεχνικών για τη μελέτη της αιτιολογίας και της παθοφυσιολογίας των νευροεκφυλιστικών διαταραχών.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram marykatrantzou

Δείτε ακόμη: Η Melania Trump φοράει Mary Katrantzou στον Λευκό Οίκο


Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.