CELEBRITIES

Κανείς δεν πέρασε καλύτερα στη συναυλία του Harry Styles από την Olivia Wilde


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2021

Κανείς δεν πέρασε καλύτερα στη συναυλία του Harry Styles από την Olivia Wilde
H Olivia Wilde είναι η μεγαλύτερη fan του Harry Styles και το δείχνει στην τελευταία του συνεργασία

Η Olivia Wilde και ο Harry Styles είναι από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood και όσο και αν προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτό δεν ήταν εφικτό. Η λαμπερή ηθοποιός διασκέδασε με την ψυχή της στην τελευταία συναυλία του στο Las Vegas και οι φωτογράφοι ήταν εκεί για να καταγράψουν αυτό το όμορφο στιγμιότυπο. 

Ο Harry Styles έχει ξεκινήσει την περιοδεία του "Love on Tour" και η αγαπημένη του είναι στο πλευρό του και μάλιστα το απολαμβάνει πολύ! 

Η 37χρόνη ηθοποιός χόρευε και διασκέδασε με την ψυχή της όλο το βράδυ μεταξύ των θαυμαστών του Styles και θα λέγαμε με σιγουριά ότι είναι η μεγαλύτερη του fan. 

Oι έντονες φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν τις αρχές του έτους.Ο Harry Styles δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στο  ψυχολογικό θρίλερ "Don’t Worry Darling", που σκηνοθετεί η αγαπημένη του, Olivia Wilde. Η συνεργασία τους, τους έφερε πιο κοντά και οι στενοί τους συνεργάτες είπαν χαρακτηρίστικά: "Όλοι ήξεραν τι θα συμβεί ανάμεσά τους, αφού στα διαλείμματα των γυρισμάτων εκείνος δεν μπορούσε να μείνει μακριά της". Η σχέση τους έγινε γνωστή λίγο μετά το διαζύγιο της Wilde από τον Jason Sudeikis, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.