ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Kadeeja Sel Khan: Η influencer που φέρνει την αλήθεια της ακμής στο Instagram


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2021

Kadeeja Sel Khan: Η influencer που φέρνει την αλήθεια της ακμής στο Instagram
Kadeeja Sel Khan: Η influencer που φέρνει την αλήθεια της ακμής στο Instagram

Τα social media τα τελευταία χρόνια μας έχουν εκπαιδεύσει στην τέλεια εικόνα και την αψεγάδιαστη ζωή. Οι περισσότεροι υπηρετούν πλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανεβάζουν φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους αλλά ξεχνούν πολλές φορές κάτι απλό: να ποστάρουν την αλήθεια τους. 

Αυτό λοιπόν που μας εντυπωσιάζει στα social είναι οι αληθινές στιγμές και το αληθινό πρόσωπο των influencer. Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι της Kadeeja Khan, μιας 25χρονης makeup artist από τη Βρετανία που έδειξε την ακμή της χωρίς κανένα φίλτρο. Ναι τέτοιες εικόνες έχουμε ανάγκη να βλέπουμε!

Η ίδια αποφάσισε ότι δεν ήθελε να παρουσιάζει μόνο την τέλεια επιδερμίδα της, που είχε καλυφθεί με πολλές στρώσεις makeup. Έτσι, δημοσίευσε μη επεξεργασμένες selfies στον λογαριασμό της στο Instagram και δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που ταυτίστηκαν μαζί της. Φυσικά, όπως αποκάλυψε η όμορφη makeup artist σε συνέντευξή της στη Vogue, υπήρξαν και πολλά αρνητικά σχόλια που της θύμησαν τα σχολικά της χρόνια, αλλά τα θετικά σχόλια ήταν πολύ περισσότερα και αυτό της έδωσε δύναμη να συνεχίσει. 

Η νεαρή Kadeeja Khan, όπως δήλωσε, έλαβε πολλή αγάπη από τους followers της και συνειδητοποίησε ότι επιθυμεί να διαδώσει την ευαισθητοποίηση για την ακμή. Έχει πάνω από 400 χιλιάδες ακόλουθους και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Ποτέ στη ζωή μου δεν πίστευα ότι θα ένιωθα τόσο ευτυχισμένη στο σώμα μου και στον εαυτό μου, όπως τώρα».

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι στο σχολείο δέχθηκε bullying για την ακμή της και την χαρακτηρίζαν "άσχημη", "βρώμικη" ή ότι έχει βακτήρια στο πρόσωπό της, και ήταν πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσει. "Προσπαθούσα να καλύψω το πρόβλημα της ακμή μου με έντονο μακιγιάζ αλλά αυτό είχε τα αντίθετα αποτελέσματα. Με τα χρόνια κατάφερα να βρω τη δύναμη να αποδεχτώ πρώτα από όλα εμένα και έπειτα την επιδερμίδα μου".

Η Kadeeja Khan αποτελεί ένα ωραίο παράδειγμα για το πώς μπορούμε να αγκαλιάζουμε την εικόνα μας στη φυσική της εκδοχή. Ζούμε σε μια εποχή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και μας επηρεάζουν σε μεγαλύτερο βαθμό από όσο νομίζουμε. Καλό είναι λοιπόν να ακολουθούμε την αλήθεια και όχι την fake τελειότητα. 

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.