CELEBRITIES

«Η πόλη που ερωτεύτηκα τον μπαμπά σου»: Η Elsa Hosk γυμνή αγκαλιά με το μωρό της, στην πιο τρυφερή στιγμή τους


The Jennettes

15 Σεπτεμβρίου 2021

«Η πόλη που ερωτεύτηκα τον μπαμπά σου»: Η Elsa Hosk γυμνή αγκαλιά με το μωρό της, στην πιο τρυφερή στιγμή τους
Η Elsa Hosk είναι όλα τα παραπάνω και για μία ακόμη φορά τράβηξε την προσοχή του κοινού, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες, στις οποίες το σώμα της είναι γυμνό και στην αγκαλιά της κρατάει την κόρη της. 

Έχει εκατομμύρια followers στο Instagram, τους τελευταίους μήνες απολαμβάνει τη μητρότητα και με κάθε της post, αποτελεί πρότυπο για τις νέες μαμάδες.

Είναι εξαιρετική multitasker και αποδεικνύει πως κάθε γυναίκα μπορεί να είναι το ίδιο εξαιρετική και επιτυχημένη σε όλους τους τομείς της ζωής της αρκεί να το έχει πιστέψει. Η Elsa Hosk είναι όλα τα παραπάνω και για μία ακόμη φορά τράβηξε την προσοχή του κοινού, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες, στις οποίες το σώμα της είναι γυμνό και στην αγκαλιά της κρατάει την κόρη της. 

Το 32χρονο μοντέλο από τη Σουηδία έγραψε κάτω από την τρυφερή ανάρτηση: «Έλα να σου πω για την πόλη που ερωτεύτηκα τον μπαμπά σου...», αποσπώντας περισσότερα από 730.000 likes και αμέτρητα σχόλια θαυμασμού. Η Hosk απολαμβάνει όπως φαίνεται, τον χρόνο με την κόρη της και της μαθαίνει από μικρή ηλικία την ομορφιά του γυναικείου σώματος. 

Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret παίρνει συχνά θέση σε θέματα που αφορούν τη μητρότητα. Αρκεί να θυμηθούμε πως τον Απρίλιο είχε απαντήσει σε κακεντρεχή σχόλια ανδρών για τον δημόσιο θηλασμό όταν η ίδια είχε μοιραστεί μια σειρά από φωτογραφίες που θήλαζε την 6 εβδομάδων Tuulikki Joan, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος την πρώτη μέρα που είχε επιστρέψει στη δουλειά. 

Όπως είχε απαντήσει τότε: «Βρήκα ενδιαφέρον το πόσα σχόλια λαμβάνω από άντρες που προσβάλλονται όταν δημοσιεύω μια φωτογραφία θηλασμού. Δεν καταλαβαίνω. Γιατί σας προσβάλλει κάτι που είναι εντελώς φυσιολογικό; Τα στήθη πρακτικά υπάρχουν ώστε να μπορούμε να ταΐσουμε τα παιδιά μας». 

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η πανέμορφη Hosk ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, δημοσιεύοντας στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά. Όπως είχε γράψει τότε: «Κρατούσα αυτόν τον άγγελο στην κοιλιά μου μυστικό για λίγο... Νιώθω κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη και τυχερή, που θα κάνω μωρό, και θα ξεκινήσω το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου με τον άνδρα των ονείρων μου!!! Είμαστε στα μισά της διαδρομής, Tom Daly».

Η Elsa Hosk είναι ζευγάρι με τον Tom Daly από το 2015, ο οποίος είναι συνιδρυτής του brand γυαλιών ηλίου, District Vision. Η φιλία τους ξεκίνησε το 2011 ενώ όσο περνάει ο καιρός και παρατηρώντας τα stories τους, η αγάπη του ενός για τον άλλον φαίνεται πως μεγαλώνει όλο και περισσότερο. 

Δείτε ακόμη: Η μητρότητα μέσα από 8 αστείες εικόνες 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS