CELEBRITIES

Γιατί η Jennifer Aniston αρνείται να παρευρεθεί στα Emmys, παρότι είναι υποψήφια;


The Jennettes

15 Σεπτεμβρίου 2021

Γιατί η Jennifer Aniston αρνείται να παρευρεθεί στα Emmys, παρότι είναι υποψήφια;

Η Jennifer Aniston δεν αστειεύεται, όταν λέει ότι προσέχει λόγω κορωνοϊού. Λόγω της μετάλλαξης Δέλτα, μάλιστα, και της ευρείας διασποράς της πανδημίας, η ηθοποιός επέλεξε να μην παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων Emmy.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, συγκεκριμένα, και παραδέχθηκε πως παρότι είναι υποψήφια, προτιμά να απέχει. «Όχι, δε θα πάω», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ενώ αν τελικά κερδίσει, το βραβείο θα παραλάβει ο σκηνοθέτης Ben Winston εκ μέρους της. «Και  μόνο το ότι βρίσκομαι εδώ, είναι μεγάλο βήμα για εμένα. Ένα βήμα τη φορά», εξήγησε.

Από τον περσινό Μάρτιο, η Jennifer Aniston προσπαθεί να μένει σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο. Βγαίνει μόνο για τα γυρίσματα της νέας της εκπομπής, The Morning Show, ενώ επισκέπτεται δύο άτομα που εμπιστεύεται απόλυτα – την Courteney Cox και τον Jason Bateman. «Έχουμε αυτήν τη μικρή φούσκα φίλων – πάλι καλά, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ – αλλά ναι, είναι δύσκολο. Παράξενη εποχή», δήλωσε.

Παρότι η Jen φοβάται, τα Emmys θα πραγματοποιηθούν τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, με τεστ για όλους τους παρευρισκόμενους. Είναι η πρώτη απονομή με φυσική παρουσία από το ξέσπασμα της πανδημίας – πέρσι, έγινε μέσω διαδικτύου κι εκείνη ήταν special guest στο πλάι του Jimmy Kimmel, με τον οποίο παρουσίασε το πρώτο βραβείο. Δεν είχε πάει τόσο καλά – εκείνος έβαλε κατά λάθος φωτιά σε έναν κάδο απορριμμάτων και εκείνη έσωσε τη βραδιά, τελικά. Τουλάχιστον φέτος δε θα χρειάζεται να ανησυχεί. 

Δείτε ακόμη: Τα πραγματικά ονόματα αυτών των celebrities θα σας εκπλήξουν

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.