CELEBRITIES

H Jennifer Aniston ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres


The Jennettes

11 Σεπτεμβρίου 2021

H Jennifer Aniston ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

Η Jennifer Aniston ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Ellen.

Η τελευταία σεζόν του Ellen DeGeneres Show, το οποίο πρόκειται να αποχαιρετήσει για πάντα το κοινό, ξεκινά την επόμενη εβδομάδα και ένα μικρό teaser μας έδειξε πως η ηθοποιός θα είναι καλεσμένη.

Μοιάζει με deja-vu ενώ ταυτόχρονα προκαλεί θλίψη – η Jennifer Aniston ήταν η πρώτη σταρ που εμφανίστηκε ως καλεσμένη, στην πρώτη κιόλας σεζόν της εκπομπής πίσω στο 2003.

Τη βλέπουμε να κλαίει καθώς περπατάει για να χαιρετήσει την παρουσιάστρια. «Δεν θα έπρεπε να είναι συγκινητικό όλο αυτό. Να πάρει», είπε.

Αστειεύτηκε, έπειτα, λέγοντας πως είχε δύο χρόνια να βγει από το σπίτι.

Ο πρώτος καλεσμένος της τελευταίας σεζόν θα είναι ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel, ενώ θα εμφανιστούν οι Tiffany Haddish, Kim Kardashian West και οι TikTokers Charli και Dixie D’ Amelio.

Η Ellen δεν είχε σκοπό να εξαφανιστεί έτσι από την τηλεόραση. Το BuzzFeed όμως έβγαλε το πραγματικό της πρόσωπο στην επιφάνεια, καταγγέλλοντας τοξική και ακατάλληλη συμπεριφορά. Τρεις παραγωγοί αποχώρησαν, έπειτα από κατηγορίες «σεξουαλικής παρενόχλησης και ρατσιστικών παρατηρήσεων».

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.