CELEBRITIES

Ellen DeGeneres: Φταίει η Dakota Johnson για το τέλος της εκπομπής; - Η στιγμή που έγινε viral


The Jennettes

14 Μαΐου 2021

Ellen DeGeneres: Φταίει η Dakota Johnson για το τέλος της εκπομπής; - Η στιγμή που έγινε viral
Ο παρατηρητικός κόσμος του διαδικτύου πιστεύει πως η Dakota Johnson ευθύνεται για το τέλος της εκπομπής της Ellen, αλλά και για την αρχή της «πτώσης» της. Και ίσως έχουν ένα δίκιο!

Ο παρατηρητικός κόσμος του διαδικτύου πιστεύει πως η Dakota Johnson ευθύνεται για το τέλος της εκπομπής της Ellen, αλλά και για την αρχή της «πτώσης» της. Και ίσως, έχουν ένα δίκιο!

Μετά από 19 σεζόν στον αέρα, η Ellen DeGeneres ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την καριέρα της στο διάσημο talk show. Η DeGeneres είπε στο The Hollywood Reporter ότι πήρε την απόφαση να τερματίσει την εκπομπή επειδή δεν αποτελεί πλέον «πρόκληση» για εκείνη, αλλά προφανώς, οι άνθρωποι του Twitter έχουν άλλες θεωρίες.

Τον Νοέμβριο του 2019, η ηθοποιός Dakota Johnson εμφανίστηκε στο «Ellen» μόλις δύο μήνες μετά τα 30α γενέθλιά της. Η DeGeneres προσέφερε στη Johnson μερικές ευχές γενεθλίων πριν της πει ότι δεν έλαβε κάποια πρόσκληση για το πάρτι της. Φυσικά, αυτό δεν συνέβαινε στην πραγματικότητα, και η Johnson ενημέρωσε την Ellen.

«Στην πραγματικότητα όχι, δεν είναι η αλήθεια αυτή, Ellen. Σου είχα στείλει πρόσκληση», αποκάλυψε η Johnson. «Την τελευταία φορά που ήμουν στην εκπομπή, πέρυσι, με κατσάδιασες επειδή δεν σε προσκάλεσα, αλλά δεν ήξερα καν ότι ήθελες να έρθεις. Δεν ήξερα καν ότι με συμπαθούσες».

Και με αυτό, «γεννήθηκε» ένα viral meme. Η Dakota Johnson έγινε το σύμβολο για άτομα που αποδείχθηκαν σωστά σε μια συνομιλία ή απλά χρειάζονταν κάτι για μια αμήχανη στιγμή. Και, όταν οι ειδήσεις για το τέλος του σόου της DeGeneres έγιναν γνωστές την Τετάρτη, ήταν το πρόσωπο της Dakota Johnson που κυριάρχησε για άλλη μια φορά στο Twitter.

Αυτό συμβαίνει επειδή, δεδομένου ότι το σόου έχει εμπλακεί σε κατηγορίες για «τοξικό» χώρο εργασίας για μήνες, οι άνθρωποι δεν πιστεύουν απαραίτητα ότι η «έλλειψη πρόκλησης» είναι ο μόνος λόγος πίσω από το τέλος της.

Η ηθοποιός δεν σταμάτησε όμως εκεί, ζητώντας μάλιστα από τους παραγωγούς της εκπομπής να επαληθεύσουν την ιστορία της. Αργότερα, έγινε γνωστό ότι η Ellen DeGeneres έλειπε εκτός πόλης εκείνο το Σαββατοκύριακο, με τους χρήστες του ίντερνετ να διαπιστώνουν πως εκείνες τις ημέρες, η παρουσιάστρια είχε θεαθεί με τον George Bush σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, κάτι για το οποίο δέχθηκε κριτική.

Επειδή όμως η αμήχανη στιγμή μεταξύ της Dakota Johnson με την Ellen συνέβη μόνο λίγους μήνες προτού αρχίσουν να μιλούν άτομα του προσωπικού της διάσημης παρουσιάστριας για τις αρνητικές εμπειρίες που είχαν μαζί της, πολλοί χρήστες των social media πιστώνουν στην ηθοποιό την «αρχή του χάους», που συνεπάγεται τη διάλυση της εκπομπής.

Μετά την ανακοίνωση ολοκλήρωσης της εκπομπής το 2022, πολλοί ήταν εκείνοι που επανέφεραν αυτήν την viral στιγμή μεταξύ τους, λέγοντας: «Ευχαριστούμε, Dakota».

Δείτε ακόμη: Το εντυπωσιακό σπίτι της Ellen DeGeneres που κόβει την ανάσα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.