CELEBRITIES

Τελικά το μωρό-ρομπότ του Frank Ocean στο Met Gala ήταν το παιδί του Elon Musk;


The Jennettes

15 Σεπτεμβρίου 2021

Τελικά το μωρό-ρομπότ του Frank Ocean στο Met Gala ήταν το παιδί του Elon Musk;

Ο Frank Ocean ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν με την ιδιαίτερη εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί του Met Gala. Ο λόγος είναι πως ο διάσημος καλλιτέχνης κρατούσε στην αγκαλιά του ένα μηχανικό μωρό, σε neon πράσινο όπως και τα μαλλιά του.

Creepy ε;

Το εν λόγω μωρό ήταν ένα πράσινο ρομπότ με το όνομα Cody, το οποίο μπορούσε να ανοιγοκλείνει τα καταγάλανα μάτια του kai να κινεί τα χέρια και το κεφάλι του κατά βούληση, και να απαντά όταν του μιλάει ο Frank - πιο συγκεκριμένα, φαινόταν να κοιτάζει τις κάμερες όταν του το είπε ο μπαμπάς Frank.

Πράσινο δέρμα, πράσινα μαλλιά πατέρας-γιος, ενώ ο Frank φορούσε ένα ασπρόμαυρο σύνολο Prada.

Ο τραγουδιστής, μουσικός και πλέον επιχειρηματίας, καθώς πρόσφατα δημιούργησε το fine jewelry brand Homer, είχε ντύσει τον Cody με ένα φορμάκι που είχε το μοτίβο ενός από των μαντηλιών Homer, σε αποχρώσεις του πράσινου, μαύρου και λευκού. Κάποια στιγμή, ο Frank φόρεσε κι ένα jockey καπέλο με το λογότυπο της εταιρείας παραγωγής ταινιών DreamWorks, που έγραφε όμως «Dreamcore» - μια δημοφιλής τάση στο TikTok που περιστρέφεται γύρω από περίεργες, νοσταλγικές εικόνες με σουρεαλιστική διάθεση.

Σχετικά με την έμπνευση πίσω από την εμφάνισή του, ο Frank εξήγησε ότι ήταν φόρος τιμής στην Αμερική και τη μαγεία των ταινιών.

Πράγματι πολλοί ήταν εκείνοι που βλέποντας το εξωγήινο μωρό του, σχολίασαν πως μοιάζει με το μωρό του Shrek, ενώ άλλοι είπαν πως ο τραγουδιστής κάνει baby sitting στο μωρό του Elon Musk με την Grimes, με το (ρομποτικό) όνομα X Æ A-12.

Πρόσφατα ο μουσικός αποκάλυψε την πολυαναμενόμενη συνεργασία του με τον οίκο Prada, η οποία περιλαμβάνει anoraks, backpacks και μια belt bag.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.