CELEBRITIES

Αμηχανία στα Emmys: Ο Seth Rogen είπε αυτό που όλοι σκεφτόμαστε


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2021

Αμηχανία στα Emmys: Ο Seth Rogen είπε αυτό που όλοι σκεφτόμαστε

Η επιστροφή στα red carpets και στο glamour των βραβείων είναι γεγονός και όλα μοιάζουν να είναι όπως παλιά. Ή μήπως όχι; 

Ο ηθοποιός Seth Rogen μάς προσγείωσε στην πραγματικότητα και μίλησε για «τον ελέφαντα στο δωμάτιο». Μπορεί το 2021 να είναι (μακράν) καλύτερο από το 2020, με τους εμβολιασμούς να μάς έχουν δώσει μία ανάσα ζωής και αισιοδοξίας, αλλά ας μην ξεχνάμε τη μετάλλαξη Δέλτα. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα από τον Covid και ότι η τήρηση των μέτρων προστασίας από τον ιό είναι απαραίτητη.

Ο Καναδός ηθοποιός, κωμικός, παραγωγός και σεναριογράφος ανέβηκε στη σκηνή των Emmys για να δώσει το βραβείο Ξεχωριστής Ερμηνείας Β' Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά. Ε και κάπου ξεσπάθωσε ο άνθρωπος, μιλώντας για το προφανές. «Ας ξεκινήσω με το εξής. Είμαστε πάρα πολλοί και η αίθουσα είναι πολύ μικρή. Μάς είπαν ότι θα είναι σε εξωτερικό χώρο, αλλά τελικά δεν είναι. Μάς είπαν ψέματα!». Η αντίδραση του κοινού ήταν αμήχανα γελάκια, αλλά σίγουρα όλοι σκέφτονταν το ίδιο εκείνη τη στιγμή.

«Βρισκόμαστε σε μία ερμητικά σφραγισμένη σκηνή. Γιατί υπάρχει σκεπή; Μάλλον είναι πιο σημαντικό να έχουμε 3 πολυελαίους από το να ζήσει o Eugene Levy (ηθοποιός που είναι 74 χρονών). Από εκεί που απολύμαινα τα ψώνια μου, έφτασα να είμαι εδώ, με τον Paul Bettany να φτερνίζεται στο πρόσωπό μου. Αν το ήξερα, δεν θα ερχόμουν». Αν και όλο αυτό ειπώθηκε με την κλασική κωμική πινελιά του, δεν παύει να είναι η αλήθεια. Το Twitter πάντως έδειξε να συμφωνεί και να συμμερίζεται την άποψη του Seth Rogen.

- Εγώ: γιατί τα Emmys γίνονται σε τόσο μικρό χώρο, χωρίς μάσκες και χωρίς εξαερισμό εν μέσω πανδημίας;

(30 δευτερόλεπτα αργότερα)

- Seth Rogen: Γιατί είμαι σε τόσο μικρό χώρο, χωρίς μάσκες και χωρίς εξαερισμό εν μέσω πανδημίας;

Οι διάσημοι χρησιμοποιούν τα Emmys για να τσακωθούν δημόσια για το κατά πόσο είναι ασφαλείας από τον COVID. Διάλυσέ τους Seth Rogen!

Τα ατοπήματα του Seth Rogen

Χίλια μπράβο να του πούμε για όλα όσα είπε για το προφανές, αλλά το Twitter και τα Μέσα δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστα δύο αστοχίες του ηθοποιού. Το ένα ήταν η στιλιστική του επιλογή, η οποία κατά κοινή ομολογία σου άνοιγε την όρεξη, διότι ήταν σαν spice pumpkin latte (ή τάρτα) και το δεύτερο ήταν η λανθασμένη εκφώνηση του ονόματος της νικήτριας, που ήταν και ο λόγος για τον οποίο ανέβηκε στη σκηνή. 

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/televisionacad

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS