CELEBRITIES

«Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις»: Η Monica Bellucci μάγεψε το Ηρώδειο


The Jennettes

22 Σεπτεμβρίου 2021

«Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις»: Η Monica Bellucci μάγεψε το Ηρώδειο
«Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις»: Η Monica Bellucci μάγεψε το Ηρώδειο

Έναν χρόνο μετά την αναβολή της πολυαναμενόμενης soldout εμφάνισής της στην Αθήνα, η Monica Bellucci, μία από τις διασημότερες και ωραιότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, ήρθε στο Ηρώδειο για να ερμηνεύει επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας και να σαγηνεύσει και τους Έλληνες θεατές στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση. 

Και όπως ήταν αναμενόμενο, η Monica Bellucci μάγεψε το Ηρώδειο στην χθεσινή της πρεμιέρα. Σύμφωνα με τις πρώτες εντυπώσεις, η Ιταλίδα ηθοποιός συνεπήρε το κοινό που βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο το βράδυ της Τρίτης. Η Bellucci, ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με διαφάνειες και έχοντας τα μαλλιά της σε χαμηλό σινιόν και ήταν απλά σαγηνευτική.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, επιδόθηκε στην αισθαντική ανάγνωση αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Tom Volf. Την πλαισίωναν μουσικά οι ήχοι της Καμεράτας-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, υπό την διεύθυνση του κορυφαίου Έλληνα μαέστρου, Γιώργου Πέτρου, ο οποίος στο τέλος της παράστασης θα ερμήνευσε τιμητικά ένα απόσπασμα στο πιάνο το οποίο ανήκε στη Μαρία Κάλλας. Η Bellucci θα δώσει άλλες δύο παραστάσεις στο Ηρώδειο, σήμερα 22 και αύριο 23 Σεπτεμβρίου, πριν συνεχίσει την περιοδεία της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by koudra (@koudra)

Δείτε ακόμη

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.