CELEBRITIES

Η Meg Ryan δείχνει πώς φοράμε floral το φθινόπωρο


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2021

Η Meg Ryan δείχνει πώς φοράμε floral το φθινόπωρο
Η Meg Ryan έκανε μια σπάνια εμφάνιση με το πιο chic φόρεμα

H Meg Ryan τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κάνει σπάνιες εμφανίσεις και έχει αφιερώσει το χρόνο της στην οικογένεια. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την κομψή ηθοποιό στο gala του Academy Museum of Motion Pictures στο Los Angeles  όπου εμφανίστηκαν πολλοί ακόμα σταρς, όπως οι Diane von Furstenberg και η Sofia Loren.

H Ryan όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε όλα τα βλέμματα και μάλιστα επέλεξε για την επίσημη περίσταση ένα πολύ κολακευτικό φόρεμα από τον οίκο μόδας Ulyana Sergeenko. Το φόρεμα ήταν maxi και τα florals prints σε ροζ και μαύρο το έκαναν ακόμη πιο ενδιαφέρον. 

jenny.gr

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και μας απέδειξε ότι η γοητεία της είναι διαχρονική. 

jenny.gr

Ακόμη, η 59χρονη ηθοποιός είχε μία υπέροχη συνάντηση με τον Tom Hanks, συμπρωταγωνιστή της στην ταινία "Άγρυπνος στο Σιάτλ".

Παλαιότερα μάλιστα, υπήρχαν φήμες πως εκτός από κινηματογραφικό ζευγάρι ήταν και μαζί στη ζωή αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Η Ryan έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με το κομμάτι της παραγωγής  και την οικογένειά της. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δύο παιδιά: τον 29χρονο, Jack Quaid και την 17χρονη, Daisy True Ryan.

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.