CELEBRITIES

Η σπάνια throwback φωτογραφία της Michelle Pfeiffer αγκαλιά με τα δύο της παιδιά


The Jennettes

30 Σεπτεμβρίου 2021

Η σπάνια throwback φωτογραφία της Michelle Pfeiffer αγκαλιά με τα δύο της παιδιά
Η Michelle Pfeiffer σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram αλλά πριν λίγες ώρες αποφάσισε να μοιραστεί την πιο τρυφερή throwback φωτογραφία μαζί τους, προκαλώντας καταιγισμό από σχόλια και likes στους fans της στο Instagram. 

Η Michelle Pfeiffer σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram αλλά όταν το κάνει, προκαλεί καταιγισμό στα social media. Όπως πριν λίγες ώρες που αποφάσισε να μοιραστεί την πιο τρυφερή throwback φωτογραφία μαζί τους και αποθεώθηκε με σχόλια και likes από τους 2.1 εκατομμύρια followers της στο Instagram. 

 Η 63χρονη ηθοποιός με αφορμή το National Daughter & Son Day, αν και καθυστερημένα, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την κόρη της, Claudia και τον γιο της, John, χαρακτηρίζοντας τους ως «πειραχτήρια». 

Η star κοιτάει στην κάμερα και προσφέρει το πιο αληθινό της χαμόγελο ενώ κρατάει στην αγκαλιά της τα δύο της παιδιά, τα οποία έχουν πάρει τις πιο απολαυστικές εκφράσεις. Όπως έγραψε η ίδια κάτω από τη νοσταλγική λήψη: «Ξέρω ότι καθυστέρησα να τιμήσω τον John και την Claudia με αφορμή το National Daughter & Son Day. Αγαπώ αυτά τα δύο πειραχτήρια. Από τη στιγμή που γεννήθηκαν, συνεχίζουν να δίνουν στη ζωή μου διαφορετικό νόημα. Με 18 μήνες διαφορά. Οι καλύτεροι φίλοι. Αχώριστοι».

Οι θαυμαστές της Pfeiffer έσπευσαν φυσικά να σχολιάσουν τη γλυκιά φωτογραφία: «Πάντα προστατεύεις την ιδιωτικότητά τους. Είναι πραγματική χαρά όταν μοιράζεσαι φωτογραφίες τους μαζί μας τώρα που έχουν μεγαλώσει», «Είναι αληθινή ευλογία, Michelle. Κι εκείνοι είναι το ίδιο ευλογημένοι που σε έχουν μητέρα τους».

Η αγαπημένη ηθοποιός μεγάλωσε τα δύο της παιδιά με τον σύζυγό της, David E. Kelley, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 1993. Τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς, η star υιοθέτησε την Claudia Rose και το 1994 γέννησε τον John Henry Kelley II. 

Όπως είχε δηλώσει η ίδια παλαιότερα σε συνέντευξή της: «Είχα ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία της υιοθεσίας όταν γνωρίστηκα με τον άντρα μου οπότε όταν ήρθε στη ζωή μου η μικρή, εκείνος κι εγώ ήμασταν μαζί μόλις δύο μήνες». Σε άλλη συνέντευξη, έχει δηλώσει πως δεν ένιωσε ποτέ καμία διαφορά στον τρόπο που αγαπά τα δύο της παιδιά και πως η υιοθεσία ήταν για εκείνη ένα όνειρο που είχε από έφηβη.

Δείτε ακόμη: Η μητρότητα μέσα από 8 αστείες εικόνες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.